001 - Escaperoom aglemeen
Informatieavond in Wilnis Zuid over glasvezel

Informatieavond in Wilnis Zuid over glasvezel


Geplaatst op: 13 december 2017

Op dinsdag 19 en woensdag 20 december a.s. organiseren tien ambassadeurs van het initiatief Glasvezel Buitenaf informatieavonden in het gebied Wilnis Zuid. De avonden worden gehouden op het golfpark aan de Bovendijk 16A in Wilnis. Er zijn lokale verkopers aanwezig die informatie geven en er wordt een presentatie gehouden over de komst van glasvezel in het gebied. Op de avond kunnen bewoners zich ook  inschrijven. De avond start om 19.00 uur.

Alle bewoners van de Bovendijk, Molenland, Burgemeester Padmosweg,  Wilnisse Zuwe, Gagelweg, Geerkade, Amstelkade en de arkenparken Veenvliet, Dotterbloem, Waterlelie en park Watertuin zijn welkom.

De avond is bedoeld om bewoners  meer informatie te geven, te helpen met het maken van een keuze en vragen te beantwoorden. Op de avond kunnen bewoners zich ook inschrijven via een lokale verkoper.

Tien ambassadeurs uit dit gebied maken zich sterk om glasvezel in het gebied aan te leggen. Begin december startte de campagne Glasvezel Buitenaf. Als minimaal 50% van de inwoners meedoet, kan een snelle, veilige en betrouwbare verbinding voor internet, televisie en telefonie worden aangelegd.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond in Wilnis Zuid over glasvezel

Op dinsdag 19 en woensdag 20 december a.s. organiseren tien ambassadeurs van het initiatief Glasvezel Buitenaf informatieavonden in het gebied Wilnis Zuid. De avonden worden gehouden op het golfpark aan de Bovendijk 16A in Wilnis. Er zijn lokale verkopers aanwezig die informatie geven en er wordt een presentatie gehouden over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: