02 - Senior  sportief actief 2e week

GVM’79 Acrogym bij Bounz


Geplaatst op: 16 januari 2012

Afgelopen kerstvakantie is een groot deel van de acrogymgroep van GVM'79 naar Bounzsport Amsterdam geweest. Voor de mensen die niet weten wat Bounz is: Bounz Amsterdam is een grote zaal vol met trampolines! Zowel op de grond als aan de muur zijn trampolines bevestigd. In totaal zijn er 32 trampolines en is er 1 lange trampoline baan. Er kunnen verschillende acrobatische sprongen gemaakt worden, maar ook voor kinderen die niet aan gym doen is Bounz super leuk. Het springen over de trampolines is erg uitdagend en vermoeiend. Ook kan er bijvoorbeeld met een bal op de baskets aan de muur gemikt en gedunkt worden. Een uur lang sprongen de acrobaten van GVM'79 over de trampolines en werden er veel salto's gemaakt. Ook werden de nieuwe acrobatische series op de trampolinebaan uitgeprobeerd. Toen het uur was afgelopen was iedereen uitgeteld en zeer hongerig en dorstig. Gelukkig was er op dit uitje ook aan de inwendige mens gedacht en werd bij een nabijgelegen sportcafé een patatje gegeten.

Al met al was het een gezellige middag/avond en hebben de acrobaten elkaar weer even op een andere manier leren kennen. De komende weken zullen ze hard gaan trainen in aanloop naar de eerste wedstrijd op 5 februari. Dit is de onderlinge wedstrijd van de acrogymafdeling van GVM'79. Voor deze wedstrijd zijn we nog hard opzoek naar sponsoren. U kunt zich aanmelden via de site van GVM'79 www.gvm79.nl . Ook voor ons actuele lesoverzicht verwijzen we u graag naar onze website.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM’79 Acrogym bij Bounz

Afgelopen kerstvakantie is een groot deel van de acrogymgroep van GVM'79 naar Bounzsport Amsterdam geweest. Voor de mensen die niet weten wat Bounz is: Bounz Amsterdam is een grote zaal vol met trampolines! Zowel op de grond als aan de muur zijn trampolines bevestigd. In totaal zijn er 32 trampolines … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: