BlomBlom Mijdrecht
De Explosieve vuurwerk Kluis bij Tuincentrum de Huifkar

De Explosieve vuurwerk Kluis bij Tuincentrum de Huifkar


Geplaatst op: 15 december 2017

Tuincentrum de Huifkar heeft dit jaar een nieuwe actie opgezet.

In het tuincentrum staan op dit moment 2 kluizen. In deze kluizen zit €250,- aan vuurwerk. Om de kluis te openen, moet je de juiste sleutel zien te bemachtigen. 

De komende weken geeft Tuincentrum de Huifkar deze sleutels weg. 2 van deze sleutels zullen op de sloten passen en je toegang geven tot een knallend Nieuwjaar.

Hoe jij kans maakt op zo’n sleutel en daarmee de prijs, wordt bekend gemaakt op Facebook. Houd de Facebookpagina van Vuurwerkverkoop Tuincentrum De Huifkar dus goed in de gaten en zorg dat je een sleutel weet te bemachtigen.

Wanneer het is gelukt om een sleutel in handen te krijgen, kun je tijdens de verkoopdagen 28, 29 en 30 december naar het tuincentrum komen. 

Hier probeer je met jouw sleutel de kluis open te maken. 2 vuurwerkliefhebbers zullen zichzelf de grote winnaars mogen noemen en gaan er met €250,- aan vuurwerk vandoor.

Let op! Er mag dit jaar landelijk geen vuurwerk verkocht worden op zondag 31 december. Zorg dus dat je 28, 29 of 30 december jouw sleutel komt passen.

Laatst bewerkt op: 15 december 2017 08:29

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Explosieve vuurwerk Kluis bij Tuincentrum de Huifkar

Tuincentrum de Huifkar heeft dit jaar een nieuwe actie opgezet. In het tuincentrum staan op dit moment 2 kluizen. In deze kluizen zit €250,- aan vuurwerk. Om de kluis te openen, moet je de juiste sleutel zien te bemachtigen.  De komende weken geeft Tuincentrum de Huifkar deze sleutels weg. 2 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: