02 - Senior  sportief actief 2e week
Dagactiviteiten Careyn Maria Oord: elke dag samen leuke dingen doen

Dagactiviteiten Careyn Maria Oord: elke dag samen leuke dingen doen


Geplaatst op: 15 december 2017

 

Lekker ontspannen of bewegen, koken of iets bakken, schilderen, het geheugen even trainen, samen spelletjes spelen of gewoon gezellig samen zijn. De dagactiviteiten van Careyn Maria- Oord heeft het allemaal in huis.

Rhodie Kee van Maria- Oord: ‘Nu we van twee naar één afdeling voor dagactiviteiten  zijn overgestapt, is er veel meer mogelijk en zijn we elke werkdag open. En als ze dat willen, kunnen onze bezoekers ook gebruikmaken van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of andere behandelaars. We hebben het allemaal bij de hand. 

De tachtigjarige mevrouw Broekhof is al een tijdje ‘vaste klant’. In haar eentje dingen ondernemen gaat niet meer zo goed en ze heeft geen mantelzorg om haar heen. ‘Voor mij is dit dus heel belangrijk. Samen leuke dingen doen, praten en lachen, het is hartstikke leuk en gezellig.’

Rhodie: ‘We zijn er voor mensen met fysieke en mentale problemen, dus het zijn niet alleen de tachtigplussers die hier komen, ook de jongere garde is van harte welkom.’

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dagactiviteiten Careyn Maria Oord: elke dag samen leuke dingen doen

  Lekker ontspannen of bewegen, koken of iets bakken, schilderen, het geheugen even trainen, samen spelletjes spelen of gewoon gezellig samen zijn. De dagactiviteiten van Careyn Maria- Oord heeft het allemaal in huis. Rhodie Kee van Maria- Oord: ‘Nu we van twee naar één afdeling voor dagactiviteiten  zijn overgestapt, is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: