001 - Escaperoom aglemeen
Veldrijders van UWTC ondanks de ijzel op wedstrijd

Veldrijders van UWTC ondanks de ijzel op wedstrijd


Geplaatst op: 18 december 2017

Zaterdagmorgen zijn vier leden van het UWTCX team gestart in Woerden. Een zware cross met genoeg modder. Menno van Capel was vandaag de beste man van het team en werd 8e, Tommy Oude Elferink 10e, Bas de Bruin 15e en Dennis Moolhuijsen 41e.

Clubcross
Bij de clubcross van UWTC op zondag bleken de weggedeeltes erg glad te zijn door de ijzel. Een aantal deelnemers zagen het hierdoor niet zitten om van start te gaan. Voor de deelnemers die wel wilden starten werd het parcours nog iets aangepast zodat het startschot iets later viel.
Uitslag 40-: 1 Gerben vd Knaap, 2 Michael v Meerland, 3 Lars Wiebes
Uitslag 40+: 1 Mark Best, 2 Maarten de Jong, 3 Cock Fangmann, 4 Ben de Bruin, 5 Louis Oude Elferink, 6 Wil Gieling, 7 Gijs Kostman, 8 Rene Wiebes, 9 Peter Wiebes, 10 Martijn Kroonenberg, 11 Harry v Pierre, 12 Leen Blom
Uitslag jeugd 10-11: 1 Bo Versteeg
Uitslag jeugd 12-14: Joey Nap, 2 Max de Beij, 3 Raoul v Zijl, 4 Jesse v Hattum, 5 Jesse Versteeg

Veldrit Wierden
Tommy Oude Elferink en Bas de Bruin hebben zondag 17 december de veldrit in Wierden gereden. Dit was tevens een pilot van de KNWU om de elite en amateurs in combinatie te laten verrijden. Het was een super snelle race waar de elite wegrenners goed hun krachten in kwijt konden. De amateurs weerde zich goed, maar de elite renners trokken toch aan het langste eind. Bas en Tommy maakt wat foutjes, wat hier cruciaal is. Maar toch weer een mooie score met een 16e en 17e plaats (7e en 8e in de amateur klasse) in dit sterke veld.

ACC Wheelerplanet
Eigenlijk had deze zondag de Amsterdamse Cross Competitie bij UWTC moeten worden verreden. De wedstrijdlocatie van UWTC liet het helaas niet toe om dit jaar een volwaardige wedstrijd te organiseren en enkele weken geleden hadden we al bij de organisatie van de ACC aangegeven dat wij de wedstrijd van 17 december niet konden organiseren. Gelukkig pakte HSV de Kampioen dit op en zij organiseerde gewoon een tweede wedstrijd op hun parcours van Wheelerplanet, SUPER! Volgend jaar hoopt UWTC de ACC deelnemers te verrassen met een heel nieuw cyclocrossparcours en een geweldig mooi clubgebouw! Ook bij de Kampioen zorgde de ijzel ervoor dat het parcours wat moest worden aangepast. De jeugd reed op een nog redelijk hard parcours, maar gedurende de wedstrijden ontstond er steeds meer modder. Grootste pechvogel vandaag was Danny Plasmeijer. Vorige week stond hij nog op het podium maar vandaag kreeg hij gelijk na de start een lekke band. Na een heel stuk lopen kon hij verder op de fiets van zijn vader. En na de reparatie van de band begon Danny aan een inhaalrace op zijn eigen vertrouwde fiets.
jeugd B: 10 Mike Derogee, 13 Lars Hopman, 18 Rens Grömmel
40-: 8 Ian van den Berg
40+: 16 Frank Jansen, 28 Vincent Derogee, 32 Sjon vd Berg
nieuwelingen: 6 Sven Buskermolen, 11 Danny Plasmeijer

Er zijn nog 2 wedstrijden te verrijden in de ACC competitie en ook dit jaar lijkt er weer een record aantal deelnemers mee te doen.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veldrijders van UWTC ondanks de ijzel op wedstrijd

Zaterdagmorgen zijn vier leden van het UWTCX team gestart in Woerden. Een zware cross met genoeg modder. Menno van Capel was vandaag de beste man van het team en werd 8e, Tommy Oude Elferink 10e, Bas de Bruin 15e en Dennis Moolhuijsen 41e. Clubcross Bij de clubcross van UWTC op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: