001- Uithoorn
De Buurtverbinding, online burenhulp in De Ronde Venen en Uithoorn

De Buurtverbinding, online burenhulp in De Ronde Venen en Uithoorn


Geplaatst op: 18 december 2017

Door een gebroken been, lukt het mevrouw de Vries tijdelijk niet om zelf de boodschappen uit de auto te tillen. Meneer Vis houdt erg van koken, maar maakt steevast teveel voor hem en zijn vrouw. Kan hij daar wellicht iemand een plezier mee doen? Door een langdurig verblijf in het buitenland van één van de leden komt de klaverjasclub een deelnemer tekort voor het koppelklaverjassen.

De website “De Buurtverbinding” heeft als doel vraag en aanbod in buurten bij elkaar te brengen. Burenhulp is van alle tijden. Er zijn veel mensen die het leuk vinden om iets voor een ander te doen. Maar hoe weten zij wie hulp nodig heeft? En hoe weet u wie het leuk vindt om u te helpen? Voor deze vragen biedt de website uitkomst.

Wat voor de één lastig kan zijn, is voor een ander soms een kleine moeite. Het is makkelijk om hulp te vragen via De Buurtverbinding, want alleen mensen die willen helpen reageren op uw vraag. Voor buren en inwoners is het bovendien een mooie manier om elkaar (weer) te ontmoeten.

Op deze manier kunt u gemakkelijk hulp zoeken of aanbieden vanuit uw eigen huis. Krijgt u een reactie op uw vraag of aanbod, dan wordt u op de hoogte gesteld middels een e-mail.

Het gebruik van De Buurtverbinding is gratis. Ook is de hulp die gegeven wordt geheel kosteloos. Eventuele materiaalkosten en/of vervoerskosten regelt u onderling.

Als u niet zeker weet of uw vraag wel thuishoort bij De Buurtverbinding of als u hulp nodig hebt bij het gebruik maken van de website, dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk. Telefoonnummer: (0297) 587 600.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Buurtverbinding, online burenhulp in De Ronde Venen en Uithoorn

Door een gebroken been, lukt het mevrouw de Vries tijdelijk niet om zelf de boodschappen uit de auto te tillen. Meneer Vis houdt erg van koken, maar maakt steevast teveel voor hem en zijn vrouw. Kan hij daar wellicht iemand een plezier mee doen? Door een langdurig verblijf in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: