Atlantis 1 boekt zakelijke overwinning.

Geplaatst op: 19 december 2017

In de deze late uitwedstrijd werden de Mijdrechtenaren gelijk wakker gemaakt door snel op een 1-0 achterstand te komen. Atlantis zette aan en door een mooie doorloopbal van Lynn werd de score op 1-4 gezet. Het was duidelijk dat Atlantis naar Hillegom was gekomen om punten te pakken want het bleef doelpunten regenen wat resulteerde in een stand van 6-12. Jelmer maakte het laatste doelpunt voor rust wat de 6-13 was.

Na rust was het Maarten die tekende voor de 6-14. Wat ook gelijk zijn laatste actie was, door pijn aan zijn been mocht Berry hem vervangen. De 2e helft werd zakelijk uitgespeeld, verzorgd spel wat op sommige plekken nog verbeterd moet worden.
Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Jeroen uit een vrije bal. De tegenstanders scoorde nog wel een keer wat de einduitslag op 11-27 bracht.

Een belangrijke overwinning voor de ploeg uit Mijdrecht, niet alleen omdat in de vorige 2 wedstrijden maar 1 punt werd gehaald maar omdat de ploeg op doelsaldo weer op nummer 1 staat. Al met al mag het team dus best tevreden zijn over het resultaat.

Nu staan de feestdagen voor de deur, wat betekent dat Atlantis 1 pas op 6 januari 2018 weer moet spelen. Dit is een thuiswedstrijd tegen DKV (IJ) om 15:25 in de sporthal de Phoenix te Mijdrecht.
Namens Atlantis 1 wensen we iedereen fijne feestdagen!

Het door van Walraven gesponsorde Atlantis 1 speelde op 16 december in Hillegom een competitiewedstrijd tegen SDO (H) 1. Voor de wedstrijd begon stond Atlantis op plek 2 en SDO (H) op de laatste plaats. Ook was bekend dat de concurrentie punten had laten liggen, belangrijke pot dus! In de … Lees meer »