02 - Senior  sportief actief 2e week
Kerstverrassing van Lions Club Vinkeveen

Kerstverrassing van Lions Club Vinkeveen


Geplaatst op: 19 december 2017

Afgelopen woensdag 13 december heeft de Lions club Vinkeveen Waverveen kerstpakketten vol lekkernijen uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Careyn Zuwe Zorg.  Deze kerstpakketten worden door de collega’s van de thuisbegeleiding persoonlijk uitgedeeld aan speciaal geselecteerde gezinnen en alleenstaanden in De Ronde Venen. Ook aan de kinderen in deze gezinnen is speciaal gedacht, die verrast zullen worden met een cadeaubon om speelgoed uit te kiezen. Een mooie kerstverrassing voor diegenen die een beetje steun in deze tijd nu hard kunnen gebruiken.  

Volgens Ans van Es van de Thuisbegeleiding komt ze namelijk, zeker in deze moeilijke economische tijden, bijzonder schrijnende gevallen tegen in onze gemeente. Denk hierbij aan moeders die geen eten op de plank hebben, om maar te zwijgen van een kerstcadeautje voor de kinderen. Naast schulden en psychische klachten is eenzaamheid ook een groot probleem wat de begeleiders tegenkomen in het thuisbegeleidingswerk. De thuisbegeleider is vaak het enige bezoek in de week wat deze mensen ontvangen. “Deze kerstpakketten komen echt terecht op de plekken waar het zeer nodig is en zal zeker een fijne kerstverrassing zijn”, aldus Ans van Es.

De Lions club Vinkeveen Waverveen wil de collega’s van de Thuisbegeleiding Careyn Zuwe Zorg hartelijk danken voor hun samenwerking om de kerstdagen wat te verlichten voor diegenen in onze samenleving die het zo nodig hebben!

Laatst bewerkt op: 19 december 2017 12:52

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstverrassing van Lions Club Vinkeveen

Afgelopen woensdag 13 december heeft de Lions club Vinkeveen Waverveen kerstpakketten vol lekkernijen uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Careyn Zuwe Zorg.  Deze kerstpakketten worden door de collega’s van de thuisbegeleiding persoonlijk uitgedeeld aan speciaal geselecteerde gezinnen en alleenstaanden in De Ronde Venen. Ook aan de kinderen in deze gezinnen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: