001 - Escaperoom aglemeen
Peuter/kleutergym bij KDO

Peuter/kleutergym bij KDO


Geplaatst op: 30 december 2017

Op maandag 8 januari 2018 van 15.45 - 16.30 uur start KDO gymnastiek een serie van 10 peuter-kleuter gymlessen. De beweeglessen zijn in de sporthal bij KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar.

Met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren peuters en kleuters de basis van het bewegen en ontwikkelen ze de belangrijkste spiergroepen. Door verschillende beweegvormen in combinatie met plezier wordt de kans vergroot dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. De vaardigheden nemen ze overal mee naar toe: of ze nu blijven gymmen/turnen of gaan hockeyen, zwemmen of voetballen. Want kinderen die op jonge leeftijd op een leuke manier voldoende beweging krijgen, hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien.

De kosten bedragen € 35,00 voor een serie van 10 lessen en een diploma les.
Er is nog ruimte voor enkele aanmeldingen dus je interesse hebt mail dan naar gymnastiek@kdo.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peuter/kleutergym bij KDO

Op maandag 8 januari 2018 van 15.45 - 16.30 uur start KDO gymnastiek een serie van 10 peuter-kleuter gymlessen. De beweeglessen zijn in de sporthal bij KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar. Met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren peuters en kleuters de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: