01 - Autocross Abcoude

Kleuters Pijlstaartschool verhuizen naar hun nieuwe klas


Geplaatst op: 12 januari 2012

Woensdag 11 januari zijn de kleuters van groep 1/2d van de Pijlstaartschool eindelijk verhuisd naar hun nieuwe definitieve klaslokaal. Hiermee is eindelijk een einde gekomen aan het ruimtegebrek van OBS de Pijlstaart in Vinkeveen. De kleuters hebben ruim een jaar gebruik mogen maken van een lokaal in De Schakel. Om meester Hergo van De Schakel hiervoor te bedanken is hem gevraagd de deur van het nieuwe lokaal te openen. Uiteraard ging meester Hergo op het verzoek van meester Bert in en hielp hij de kinderen met het ‘verhuizen' van de stoelen.
In november hebben de groepen 7 en 8 hun intrek genomen in het oude Parkietengebouw en nu ook de ruimte van de peuterspeelzaal is vrijgekomen zitten de leerlingen allemaal weer op hun plek. Groep 5 kan met de verhuizing van de kleuters ook terug naar een echt klaslokaal. Voor het eerst sinds de opening van de school in 2008 op de huidige locatie heeft de school weer een podium waarvoor niet eerst een klas ontruimd hoeft te worden. De leerlingen kijken nu al uit naar de eerstvolgende podiumochtend. Nu hoeft er eens een keer niet geschoven te worden met tafels en stoelen maar kunnen ze direct gebruik maken van het podium.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleuters Pijlstaartschool verhuizen naar hun nieuwe klas

Woensdag 11 januari zijn de kleuters van groep 1/2d van de Pijlstaartschool eindelijk verhuisd naar hun nieuwe definitieve klaslokaal. Hiermee is eindelijk een einde gekomen aan het ruimtegebrek van OBS de Pijlstaart in Vinkeveen. De kleuters hebben ruim een jaar gebruik mogen maken van een lokaal in De Schakel. Om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: