0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
ChristenUnie-SGP presenteert kandidaten op Nieuwjaarsmarkt

ChristenUnie-SGP presenteert kandidaten op Nieuwjaarsmarkt


Geplaatst op: 1 januari 2018

Ook dit jaar zal de ChristenUnie-SGP weer present zijn op de jaarlijkse Nieuwjaars markt in De Boei te Vinkeveen. We hebben daarvoor deze keer een aantal extra redenen, want op DV 8 januari a.s. willen we de top van onze kandidatenlijst, de lijsttrekker en de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma  presenteren. 

Met het oog op de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in maart, hebben de ChristenUnie en de SGP in De Ronde Venen het verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022 vastgesteld. De speerpunten daaruit zijn kernachtig samengevat met het oog op de campagne. Die zullen we tijdens de Nieuwjaarsmarkt bekend maken. We nodigen u dan ook van harte uit om de presentatie daarvan bij de Nieuwjaarsmarkt in de Boei bij te wonen

Daarnaast zijn ook kandidaten voor beide partijen vastgesteld. Op de Nieuwjaarsmarkt wordt officieel bekend gemaakt wie de lijsttrekker is en welke mensen onze combinatiepartij de komende vier jaar hopen te vertegenwoordigen. Tijdens de campagneperiode willen we heel graag, dat u met onze kandidaten over onze visie voor de komende vier jaar in gesprek zult gaan. Zij willen u met enthousiasme uitgebreid informeren over de gedachten die beschreven staan in ons verkiezingsprogramma.

De presentatie is gepland rond 20:00 uur en zal plaatsvinden bij onze kraam onder leiding van een oude bekende van onze partijen.

Uiteraard is voor een ieder ook onze traditionele “vitamine-boost” voor het nieuwe jaar beschikbaar.

Dus: er zijn voldoende verrassingen om hierbij aanwezig te willen zijn. 

Campagneteam ChristenUnie-SGP De Ronde Venen


Laatst bewerkt op: 2 januari 2018 09:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ChristenUnie-SGP presenteert kandidaten op Nieuwjaarsmarkt

Ook dit jaar zal de ChristenUnie-SGP weer present zijn op de jaarlijkse Nieuwjaars markt in De Boei te Vinkeveen. We hebben daarvoor deze keer een aantal extra redenen, want op DV 8 januari a.s. willen we de top van onze kandidatenlijst, de lijsttrekker en de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma  presenteren.  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: