0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Genomineerden Sportverkiezingen 2017 De Ronde Venen bekend

Genomineerden Sportverkiezingen 2017 De Ronde Venen bekend


Geplaatst op: 2 januari 2018

De genomineerden voor de prijzen van sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en de nieuwe categorie sportiefste basisschool van De Ronde Venen van 2017 zijn bekend. Uit de voorgedragen namen zijn per categorie drie genomineerden geselecteerd. De winnaars worden vrijdagavond 19 januari 2018 bekendgemaakt tijdens de Sportverkiezingen in Het Piet Mondriaan gebouw in Abcoude. Sportliefhebbers die de bekendmaking willen bijwonen dienen zich van tevoren aan te melden.

Tot 4 december 2017 konden sporters, ploegen en scholen voorgedragen worden voor de titels. Op basis van de voorgedragen namen, heeft de jury per categorie drie kandidaten geselecteerd. Genomineerd in hun klasse zijn:

Sporttalent

 • Tobias van Bruggen, kickboxen/taekwondo - Tobias doet mee aan kickboxwedstrijden en heeft dit jaar zijn zwarte band taekwondo gehaald.
 • Ivar Immerzeel, schaatsen - Ivar heeft topresultaten neergezet op diverse landelijke wedstrijden en boekte een overwinning in het 6-banen toernooi.
 • Willemijn Offerman, zeilen - Willemijn is in de nationale zeilselectie opgenomen in de 49er FX damesklasse.

Sportploeg

 

 • Argon, zaalvoetbal - Winnaar van de beker regio Utrecht en Noord Holland.
 • S.V. Veenland, tafeltennisteam- Hoge notering in de 1e klasse Hollands Midden en spelen daardoor volgend seizoen landelijk.
 • F.C. Abcoude, Voetbal 7x7 - Behaalde goede resultaten in de competitie en vervullen als team een belangrijke functie binnen de club. 

Sportman

 • Ivo Galekop, Autosport (Kever-cross) - Ivo is dit jaar Nederlands kampioen geworden in een volledig zelf onderhouden raceauto.
 • Michiel Hulleman, marathon - Michiel heeft de eerste marathon van De Ronde Venen gewonnen.
 • Niels Immerzeel, schaatsen - Niels is onder anderen 2e geworden bij de KPN cup Beloften en doet nu mee in de topdivisie.

Sportvrouw

 • Melissa van Pierre, schaatsen - Melissa heeft het zesbanentoernooi gewonnen en debuteerde dit seizoen in de Topdivisie Dames.
 • Kiki Bedier de Prairie, snowboarden - Kiki doet mee met de Nederlandse en internationale top. Zij is 4e geworden bij de Europa cup.
 • Lorena Wiebes, wielrennen - Lorena is Europees Kampioen geworden en heeft daarnaast vele podiumplekken bemachtigd.

 Sportiefste basisschool

 • De Windroos uit Mijdrecht
 • De Piusschool uit Abcoude
 • De Willespoort uit Wilnis 

Tijdens de Sportverkiezingen op vrijdagavond 19 januari wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn binnen de verschillende categorieën.

Naast de mooiste lokale sportverhalen, is er die avond ook inspirerend en sportief theater van het populaire landelijke project ‘Positief Coachen’.

Sportliefhebbers die live de ontknoping van de verkiezingen en de shows willen meemaken zijn van harte welkom de Sportverkiezingen bij te wonen. Het programma begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Piet Mondriaan Gebouw in Abcoude, Broekzijdselaan 46-a. Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, dient u zich wel aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar E. b.bokkes@derondevenen.nl


Laatst bewerkt op: 3 januari 2018 09:54

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Genomineerden Sportverkiezingen 2017 De Ronde Venen bekend

De genomineerden voor de prijzen van sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en de nieuwe categorie sportiefste basisschool van De Ronde Venen van 2017 zijn bekend. Uit de voorgedragen namen zijn per categorie drie genomineerden geselecteerd. De winnaars worden vrijdagavond 19 januari 2018 bekendgemaakt tijdens de Sportverkiezingen in Het Piet Mondriaan gebouw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: