001 - Escaperoom aglemeen

Stichting Vrienden van de Baat opgericht


Geplaatst op: 10 januari 2012

Onlangs werd de Stichting Vrienden van de Baat opgericht, een groep mensen die zich gaan inzetten om de financiën van Welzijnsorganisatie De Baat te ondersteunen. In deze tijd van bezuinigingen komen welzijnsactiviteiten op de tocht te staan, de St. Vrienden van de Baat wil zich op alle mogelijke manieren inzetten om te zorgen dat de Baat het welzijn in de gemeente kan blijven bevorderen.

De Vrienden van de Baat gaan heel gericht te werk, vanuit de organisatie is een vraag en daarmee gaan de Vrienden kijken of er in de gemeente een partner is te vinden die een helpende hand kan bieden. Dat kan zijn financieel, in natura of een dienst.

Eén van de pilot projecten is het opzetten van een Buurtkamer voor Wilnis. De Vrienden zijn op zoek naar een geschikte locatie, die moet vervolgens weer ingericht worden met tafels en stoelen, misschien een gasfornuis.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Vrienden van de Baat opgericht

Onlangs werd de Stichting Vrienden van de Baat opgericht, een groep mensen die zich gaan inzetten om de financiën van Welzijnsorganisatie De Baat te ondersteunen. In deze tijd van bezuinigingen komen welzijnsactiviteiten op de tocht te staan, de St. Vrienden van de Baat wil zich op alle mogelijke manieren inzetten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: