Atlantis 2 doet zichzelf te kort in slotfase

Geplaatst op: 8 januari 2018

Het begin van de wedstrijd liep erg gelijk op. Zowel scores aan de kant van Atlantis als dan weer gelijk een tegen antwoord van EKVA. Het spel van Atlantis was goed verzorgd en ze creëerden veel kansen. In de slotfase van de eerste helft vertraagde de verdediging van EKVA het spel. Hier had het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 even geen antwoord op. Hierdoor kon de ploeg uit Almere uitlopen naar een 7-10 ruststand.

In de rust werden er goede tips gegeven door coach Mark Goverse. Hierdoor kon de ploeg uit Mijdrecht weer met vol vertrouwen uit de kleedkamer stappen. Ondanks de achterstand wist Atlantis dat hier de punten gepakt konden worden. Met deze gedachte speelde Atlantis geconcentreerd en creëerde het mooi kansen. Toch wist de ploeg uit Mijdrecht niet echt het verschil te maken. Met nog 10 minuten op de klok was de stand eindelijk gelijk 13-13. Atlantis bepaalde ook in de slotfase het tempo en wist uit te lopen naar een 16-14 voorsprong. Helaas scoorde EKVA in de laatste minuten nog twee doelpunten. Hierdoor was de stand wederom gelijk. Eindstand 16-16.

Zaterdag 13 januari speelt Atlantis 2 om 16.30 in de eigen Phoenix tegen KVA uit Amstelveen.

Laatst bewerkt op: 8 januari 2018 13:22

Zaterdag 6 januari  stond voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de thuiswedstrijd  tegen EKVA uit Almere op het programma. Een geheel onbekende tegenstander voor de ploeg uit Mijdrecht. Na een gelijkopgaande wedstrijd deelden beide partijen de punten. Eindstand 16-16. Het begin van de wedstrijd liep erg gelijk op. Zowel … Lees meer »