02 - Senior  sportief actief 2e week

Meisje aangehouden voor mishandeling


Geplaatst op: 10 januari 2012

Mijdrecht - De politie heeft maandag 9 januari een 15-jarige meisje uit Mijdrecht aangehouden op verdenking van mishandeling.

De mishandeling vond omstreeks 14.15 uur plaats bij het uitstappen uit de lijnbus bij de halte op de Prinses Margrietlaan. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje ook uit Mijdrecht, deed op het politiebureau aangifte. De politie sprak al met twee getuigen, maar sluit niet uit dat meer mensen de mishandeling hebben gezien, misschien passagiers in de lijnbus.

Als u getuige bent geweest van deze mishandeling, wilt u dan kontakt opnemen met de politie in het bureau Mijdrecht via het telefoonnummer 0900-8844. Alle verklaringen worden gevoegd in het opgemaakte dossier dat naar het Openbaar Ministerie wordt gezonden voor verdere afhandeling.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisje aangehouden voor mishandeling

Mijdrecht - De politie heeft maandag 9 januari een 15-jarige meisje uit Mijdrecht aangehouden op verdenking van mishandeling. De mishandeling vond omstreeks 14.15 uur plaats bij het uitstappen uit de lijnbus bij de halte op de Prinses Margrietlaan. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje ook uit Mijdrecht, deed op het politiebureau … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: