Ruim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in MijdrechtRuim 1200 hennepplanten aangetroffen in Mijdrecht

Geplaatst op: 11 januari 2018

De politie heeft naar aanleiding van een melding een inval gedaan op de Nijverheidsweg in Mijdrecht. Bij de inval werd niemand aangetroffen, wel werden er ruim 1200 hennepplanten gevonden.

De planten stonden in vier verschillende ruimtes. Ook heeft Stedin geconstateerd dat er illegaal stroom is afgetapt. De politie zal nog tot vanavond bezig zijn met de ontruiming.

Vermoed u een hennepkwekerij in de buurt?
Vermoedt u dat er bij u in de buurt een kwekerij is of heeft u overlast van een hennepkwekerij? Bel dan de politie, 0900-8844 (lokaal tarief) of bel met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis).

Speel zelf geen held!
Speel hoe dan ook niet de held en ga er nooit zelf op af! Achter de teelt van hennep zitten vaak zware criminelen die niet terugdeinzen voor geweld of bedreiging. Denk daarom altijd aan uw eigen veiligheid en neem geen onnodige risico’s.

Laatst bewerkt op: 11 januari 2018 16:22

Bron: PetersHotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruim 1200 hennepplanten aangetroffen in Mijdrecht

De politie heeft naar aanleiding van een melding een inval gedaan op de Nijverheidsweg in Mijdrecht. Bij de inval werd niemand aangetroffen, wel werden er ruim 1200 hennepplanten gevonden. De planten stonden in vier verschillende ruimtes. Ook heeft Stedin geconstateerd dat er illegaal stroom is afgetapt. De politie zal nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: