Atlantis 2 start flitsend

Geplaatst op: 15 januari 2018

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 mocht afgelopen zaterdag 13 januari, de return wedstrijd thuis tegen KVA 4 spelen. In de 1ste wedstrijd tegen KVA 4 had Atlantis 2 geen vuist kunnen maken en had met 9-8 verloren. Deze zaterdag was Atlantis 2 er dus op gebrand om een goede revanche neer te zetten. Door een flitsende start, goed samenspel en het uitspelen van de juist personen won Atlantis 2 met 17-11. Atlantis 2 begon de wedstrijd met goed aanvalsspel, na 2 minuten wist Melissa v.d. Stap het eerste doelpunt te maken door een mooie korte kans achter de korf te scoren. Vrij snel hierna had KVA 4 hier het enige antwoord op in de 1ste helft. Hierna bleef Atlantis geconcentreerd spelen en bouwde de score uit tot 7-1 in de rust. KVA 4 probeerde het Atlantis wel moeilijk te maken door strak te verdedigen, maar Atlantis bleef de goede kansen afmaken. KVA 4 speelde steeds slordiger, waardoor Atlantis via veel nuttige onderscheppingen de bal weer terug kon brengen naar het eigen aanvalsvak. Na een motiverende speech van coach Mark Goverse, waarbij de puntjes nog even op de i werden gezet, werd er een aanvang gemaakt met de 2de helft. Maar kennelijk had KVA 4 ook een goede coach, want in de 2de helft ging KVA 4 mee scoren. Waardoor de score uitliep naar 11-4. Het publiek dat in groten getale aanwezig was om Atlantis 2 aan te moedigen, zag mooie lange aanvallen, waarbij bijvoorbeeld Davey van Putten een mooi afstandsschot scoorde tot 13-4.  Hierna werd de druk door beide teams nog meer opgevoerd, waardoor de kansen steeds moeilijker gecreëerd en afgemaakt werden. En uiteindelijk begon KVA 4 aan een soort eindspurt, waarbij zij in de laatste 10 minuten nog 6 doelpunten wisten te maken, terwijl Atlantis 2 nog maar 2 keer de korf wisten te raken. Maar omdat Atlantis zo’n flitsende start had gehad, trokken zij toch aan het langste eind en wonnen met 17-11. Mede dankzij speler van de dag, Sharon Moen. Op 20 januari mag Atlantis 2 aantreden tegen de Vinken 2 in Vinkeveen om 14.00 uur.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 mocht afgelopen zaterdag 13 januari, de return wedstrijd thuis tegen KVA 4 spelen. In de 1ste wedstrijd tegen KVA 4 had Atlantis 2 geen vuist kunnen maken en had met 9-8 verloren. Deze zaterdag was Atlantis 2 er dus op gebrand om een goede … Lees meer »