Wedstrijdverslag De Vinken C 1 – KV Atlantis C1

Geplaatst op: 15 januari 2018

De eerste wedstrijd na de kerstvakantie was gelijk een spannende derby voor de C1, gesponsord door TTC projecten. Toch wat nerveus begonnen onze meiden aan de wedstrijd. De eerste vijf minuten lieten de Vinken zien dat ze de afgelopen periode gegroeid zijn en een goede tegenstander zijn geworden. Met hun schiet kunsten maakten zij het eerste punt. Daarna kwam Atlantis beter in de wedstrijd. Maud gaf de bal aan Lisanne die de 1-1 maakte. Na tien minuten scoorde De Vinken 2-1. Silke maakte er 2-2 van met een doorloopbal. Weer een tegen score van de Vinken. Waarbij Eva met een mooi schot de stand weer op gelijke hoogte bracht. Lotte liet daarna van zich zien en maakte de 3-4 en 3-5. De Vinken antwoordde gelijk terug met de 4-5. Rony kreeg een schot kans die ze op een haar na miste. Maud maakte met een schot de 4-6. Toen kreeg Atlantis een strafworp tegen voor de 5-6. Sanne maakte net voor de rust de stand op 5-7 met een strafworp. In de rust een peptalk van trainers Iris en Koen met instructies wat ze moesten gaan doen. In het begin wat gestuntel met de bal . Daarna is Atlantis iets beter in de wedstrijd gekomen. Maud een aangeefbal op Eva die een mooie punt scoorde om de voorsprong te vergroten op 5-8. Dat smaakte naar meer en zij maakte met een korte kans ook de 5-9. Cailin gooide een prachtige vlakke bal zo de korf in  voor de 5-10. De Vinken bleven vechten en scoorde 6-10. Lisanne maakte de 6-11. Tijd voor Nathanja om in te vallen en die liet gelijk haar kunsten zien en maakte de 6-12. De Vinken maakte nog twee tegen punten. Maar Maud maakte met een schot, de eindstand op 8-13. Een leuke wedstrijd om naar te kijken voor de toeschouwers. En zo blijft Atlantis op de eerste plaats staan.

Laatst bewerkt op: 15 januari 2018 15:06

De eerste wedstrijd na de kerstvakantie was gelijk een spannende derby voor de C1, gesponsord door TTC projecten. Toch wat nerveus begonnen onze meiden aan de wedstrijd. De eerste vijf minuten lieten de Vinken zien dat ze de afgelopen periode gegroeid zijn en een goede tegenstander zijn geworden. Met hun … Lees meer »