Atlantis 1 volgt het goede voorbeeld van de pupillen

Geplaatst op: 15 januari 2018

And now it was time to meet the players of Atlantis 1 against DTS (E) 1. De rest maar in het Mijdrechts, wat makkelijker te lezen is voor iedereen. De return wedstrijden gaan weer zorgen voor de spetterende ontknoping van het seizoen. Voor deze wedstrijd stond Atlantis bovenaan met daarachter 4 ploegen met maar 2 puntjes minder. Het zou dus wel een slotstuk kunnen gaan worden waarbij de laatste wedstrijd de beslissing gaat geven. Maar eerst vandaag! Na het oplopen van de teams met het team van de week de D2 werd de door Tuincentrum de Huifkar gesponsorde bal uitgenomen met een fantastische gescoorde doorloopbal! Het moest wel zo zijn dat een goed voorbeeld dan deed volgen. En uiteindelijk gebeurde dat ook. Waar het eerst even zoeken was naar de korf en de juiste kansen werd de score geopend door Jeroen met een afstandsschot. Timo Jongerling die vandaag in het Van Walraven B.V. tenue mocht opdraven in de hoofdmacht deed gelijk mee en zorgde voor de 2-0. Het werd gelijk duidelijk dat Atlantis beter oogde, gretiger was en ook veel plezier had in wat ze deden. Na een goal van de tegenstander werd er vervolgens uitgelopen naar 6-1 door doelpunten van Sander, Lynn, Janneke en Berry. Na een vroege wissel bij de tegenpartij kwam er wel een meer dreigende dame in het veld die DTS (E) wel sterker maakte maar na goede communicatie en wilskracht werd ook zij het vuur aan de schenen gelegd en kon Atlantis bijna freewheelend naar de rust toe werken. Timo (3x), Jeroen (2x), Sander (2x) en met speciale aandacht voor de goal van Janneke na een heerlijke Braziliaans ogende tikkie takkie combinatie vielen de doelpunten rijkelijk door de korf. Met een stand van 14-6 werd vervolgens de kleedkamer opgezocht. Wat coach Arjan Baerveldt benadrukte was dat soms onze tweede helft wat in kakte en niet te vergelijken was met de eerste. En dat wij dat vandaag alles behalve moesten laten gebeuren. Na de rust ging het de eerste 10 minuten gelijk op naar 17-9 door middel van doelpunten van Lynn, Sander en Jeroen. Toen kwam weer een 10 minuten stroomversnelling waar Atlantis eigenlijk de laatste weken wel bekend om staat. 7 doelpunten op rij zorgde wel dat het publiek op de banken ging staan en zichtbaar genoot van het leuke spel van het eerste. Janneke, Timo, Berry, Sander, Jeroen en Joyce met een mooie slowmotion doorloper zette de stand op 24-9. DTS (E) werd weer wakker en scoorde er 2 waarna de 25ste erin werd gelegd door een lekkere afstandschot van Sander. En dan, speciaal aandacht voor de 26ste. Hij is afkomstig uit Mijdrecht, maar inmiddels wonend in Alphen aan de Rijn. Hij was vandaag de pupil van de week volgens velen, maar zeker niet te klein om te mogen spelen. He was the recordbreaking! History making! 6 Goals maker and player of the matchhhhhhhhh! It is Timo “Kleine Jongen” Jongerling! Dan ontbrak er eigenlijk nog 1 speelster op het score formulier. Wie o wie had er nou eigenlijk nog niet gescoord. Dat konden we natuurlijk niet laten gebeuren. Alle ballen op Amy en ook zij dacht ik maak er gelijk een showtje van want niet 1 maar 2 ballen achter elkaar gooide ze door het mandje. Nog 4 minuten en de 30 kwam weer akelig dichtbij. Wie zou deze dag het rondje betalen? Gelukkig was Janneke weer in een gulle bui en maakte zij en de 29ste en de 30ste en heeft ze gelukkig deze keer wel haar belofte ingelost. DTS (E) sloot uiteindelijk deze wedstrijd af waardoor de eindstand kwam op 30-13. Een simpele overwinning voor het vlaggenschip, maar waar wel bij gezegd moet worden dat er veel respect was voor de tegenstander vanuit de hele vereniging door middel van het leuke spel en de wilskracht om door te blijven gaan ondanks de grote achterstand. Volgende week is de 3de editie van de klassieker aan de beurt van het afgelopen jaar. Atlantis gaat op bezoek bij De Vinken. Voor zowel het eerste als het tweede een zeer belangrijke wedstrijd. Vanaf 14:00 gaan we weer los met eerst de wedstrijd van 2 en vervolgens om 15:30 wordt de bal in het spel gebracht bij het eerste. Wij hopen dat iedereen ons komt steunen waardoor het een thuiswedstrijd lijkt voor ons in de Boei! We zien jullie dan!

And now it was time to meet the players of Atlantis 1 against DTS (E) 1. De rest maar in het Mijdrechts, wat makkelijker te lezen is voor iedereen. De return wedstrijden gaan weer zorgen voor de spetterende ontknoping van het seizoen. Voor deze wedstrijd stond Atlantis bovenaan met daarachter … Lees meer »