02 - Senior  sportief actief 2e week

Hardrijders gepakt op A2 bij Vinkeveen


Geplaatst op: 9 januari 2012

Vinkeveen/Breukelen - Twee automobilisten raakten op zondagavond 8 januari hun rijbewijs kwijt omdat zij te hard reden.

Rond 20.30 uur zag een agent dat een automobilist met hoge snelheid over de Rijksweg A2 reed. De agent ging achter hem aan en klokte de automobilist, een 36-jarige man uit Eindhoven, ter hoogte van Breukelen op 155 km/u, terwijl daar een maximumsnelheid van 100 km/u geldt. De Eindhovenaar werd aan de kant gezet. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Rond 20.40 uur werd een agent op de Rijksweg A2 met hoge snelheid ingehaald door een automobilist. De agent ging achter hem aan en constateerde dat de automobilist, een 35-jarige man uit Antwerpen, ter hoogte van Vinkeveen met een snelheid 169 km/u reed, terwijl daar een maximumsnelheid van 100 km/u geldt.

De Belg werd aan de kant gezet. Ook hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren. Tevens bleek dat hij en zijn passagier, een 30-jarige Antwerpenaar, allebei nog een boete open hadden staan. Beide mannen werden aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De 35-jarige Belg had een boete van € 90 openstaan en de 30-jarige man een boete van ruim 240 euro. Nadat beiden de boetes hadden betaald, mochten zij het politiebureau verlaten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hardrijders gepakt op A2 bij Vinkeveen

Vinkeveen/Breukelen - Twee automobilisten raakten op zondagavond 8 januari hun rijbewijs kwijt omdat zij te hard reden.Rond 20.30 uur zag een agent dat een automobilist met hoge snelheid over de Rijksweg A2 reed. De agent ging achter hem aan en klokte de automobilist, een 36-jarige man uit Eindhoven, ter hoogte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: