001 -Brouwer Transport

Murth Mossel trakteert op comedy in De Meijert


Geplaatst op: 8 januari 2012

Acteur, stand-up comedian, presentator, cabaretier en rapper Murth Mossel zal vrijdag 27 januari in De Meijert van Mijdrecht trakteren op een uniek stukje theater met zijn avondvullende voorstelling ‘Gunstige ligging ten opzichte van de wereld'.

Bij de jeugd vooral bekend door zijn deelname aan rapgroep ‘Flinke Namen', groeit nu de reputatie van de cabaretier als theatermaker ook in hoog tempo. Met gezelschappen ‘Comedytrain' en ‘Fresh Wagon' toert de grappenmaker al meer dan tien jaar succesvol door het land en als vast onderdeel van comedy café ‘Toomler' brengt hij wekelijks vertier in Amsterdam. Men kan stellen dat Murth Mossel zeer ervaren is in het vermaken van publiek.

Vanaf 2005 betrad hij de theaters, aanvankelijk in een dubbelshow met Roué Verveer, maar uiteindelijk in 2007 solo. Met succes, want de eerste show ‘Status Aparte' werd door landelijke dagbladen met goede recensies ontvangen. Zijn tweede, ‘1e persoon enkelvoud', werd eind 2011 zelfs op nationale televisie uitgezonden. In de derde theatervoorstelling ‘Gunstige ligging ten opzichte van de wereld' brengt Murth Mossel sfeervolle verhalen die zowel vermakelijk als herkenbaar zullen zijn voor jong en oud. Het belooft in Mijdrecht dus een vrolijke avond te worden met het eerlijke en energieke programma van deze veelzijdige komediant.

Kaarten kosten 11 euro, 5 euro voor scholieren en studenten op vertoon van school- of studiepas, en zijn nu verkrijgbaar bij boekhandel Mondria in Mijdrecht, drogisterij De Bree te Vinkeveen en via www.cultura-drv.nl. Aan de deur van de zaal zullen kaarten slechts in beperkt aantal te verkrijgen zijn vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Murth Mossel trakteert op comedy in De Meijert

Acteur, stand-up comedian, presentator, cabaretier en rapper Murth Mossel zal vrijdag 27 januari in De Meijert van Mijdrecht trakteren op een uniek stukje theater met zijn avondvullende voorstelling ‘Gunstige ligging ten opzichte van de wereld'. Bij de jeugd vooral bekend door zijn deelname aan rapgroep ‘Flinke Namen', groeit nu de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: