Atlantis E1 maakt het spannend maar verliest

Geplaatst op: 8 januari 2012

Afgelopen zaterdag 7 januari speelde Atlantis E1, gesponsord door Albert van Dijk, haar eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. TOP E2 uit Sassenheim kwam op bezoek. De ploegen kenden elkaar nog van het buitenseizoen. De eerste buitenwedstrijd werd met één punt verschil gewonnen door TOP en de tweede wedstrijd eindigde na een spannende strijd met een gelijke stand; 7-7. De twee ploegen waren dus aan elkaar gewaagd. Zaterdag heeft het de hele wedstrijd gelijk gestaan, maar twee minuten voor tijd maakt TOP het winnende doelpunt.

In de aanval begonnen Niels Roeleveld, Lars van der Sluijs, Nina van Schaick en Jennifer Veenboer. Dit vak moest even warm draaien. Lars van der Sluijs gaf een mooie doorloopbal aan op Nina van Schaick die hem scoorde, maar helaas werd afgekeurd. Het andere vak bestond uit: Jim Siegers, Marc de Waal, Fay Trompert en Isa Schouten. Dit vak deed goed werk in de verdediging. TOP kon één keer schieten en de bal werd gelijk door Atlantis onderschept. Het eerste aanvalsvak kon niet meer tot scoren komen. Het was de beurt aan het tweede aanvalsvak om een doelpunt te maken. Die draaide goed rond en al snel zorgde Marc de Waal ervoor dat Atlantis 1 - 0 voor kwam. Net voor rust maakte TOP de 1 - 1 waardoor er met een gelijke stand gerust werd.
In de rust kwam Anouk Mollers in het veld voor Jim Siegers. Zoals voor de wedstrijd al gezegd werd, het zou een lastige pot worden. Er moest fel van start gegaan worden om de wedstrijd te winnen. TOP was net wat feller en creëerde meer kansen dan Atlantis. Met nog twee minuten op de klok scoorde TOP de 1 - 2. Atlantis zette nog een tandje bij en het leek er nog even op dat het gelijk zou worden. Er werden maar liefst vijf kansen achter elkaar gecreëerd, maar werden helaas gemist. TOP ging met winst op zak terug naar Sassenheim.

Zaterdag 14 januari speelt het door Albert van Dijk gesponsorde Atlantis E1 thuis om 10.00 tegen Haarlem E1. De vorige wedstrijd werd gelijk gespeeld in Haarlem, dus het belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden. Kom allemaal naar sporthal de Phoenix om de E1 naar de overwinning te schreeuwen!

Afgelopen zaterdag 7 januari speelde Atlantis E1, gesponsord door Albert van Dijk, haar eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. TOP E2 uit Sassenheim kwam op bezoek. De ploegen kenden elkaar nog van het buitenseizoen. De eerste buitenwedstrijd werd met één punt verschil gewonnen door TOP en de tweede wedstrijd eindigde … Lees meer »