001 - Escaperoom aglemeen

Atlantis B1 wint streekderby


Geplaatst op: 8 januari 2012

aterdag 7 januari moest het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 het opnemen tegen De Vinken B1 uit het nabij gelegen Vinkeveen. Op het veld troffen beide ploegen elkaar al tweemaal en toen was De Vinken het fortuinlijkst met 1x winst en 1x gelijkspel. Aan Atlantis B1 de taak om te bewijzen dat de ploeg in deze altijd spannende wedstrijd de betere ploeg was. En dat lukte, de wedstrijd werd verdiend met 9 - 7 gewonnen.

Het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 startte met 2 wijzigingen. Joelle Bakker en Amy Loman vervingen Joyce Rodenburg (vakantie) en Rosalie Schouten (ziek). Voorafgaand aan de wedstrijd was de spanning van deze derby voelbaar. Het zou zoals altijd een spannende wedstrijd worden, waarbij vooraf duidelijk was dat de meest scorende ploeg (Atlantis) het tegen de minst doorlatende ploeg moest opnemen.
Het was De Vinken die scherper aan de wedstrijd begon. Door middel van twee doorloopballen was de stand 0 - 2. Vervolgens nam Atlantis het initiatief over en ging het rustig en geconcentreerd op zoek naar de doelpunten. Met lange aanvallen en vele kansen zette Atlantis zijn tegenstander steeds meer onder druk. Mede door een prachtig schot van Heleen Haspels vlak voor rust gingen beide ploegen met een 4 -2 stand rusten.

In de rust werd er gewezen op het voorspelbare aanvalsspel van de tegenstander. Hier moesten ze beter op inspelen en daarnaast rustig blijven zoeken naar de juiste kansen. Het klonk allemaal simpel, maar in de praktijk bleek het anders te gaan.
Atlantis B1 was nog steeds de betere ploeg, maar verdedigend werden er onnodige kansen weggegeven. Hierdoor bleef het spannend en kon Atlantis niet verder uitlopen. Atlantis was alleen niet van plan om de wedstrijd uit handen te geven en met het uitoefenen van veel druk en het blijven scoren trok Atlantis B1 aan het langste eind. De voorsprong van 2 punten kwam niet in gevaar en daardoor werd de wedstrijd met een verdiende 9 - 7 afgesloten.
Een speciaal dank woord aan Joelle en Amy die een goede wedstrijd hebben gespeeld.

Door deze overwinning bevestigt het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 zijn kandidatuur voor het kampioenschap. Er is deze competitie nog geen wedstrijd verloren en het staat 3 punten los van de achtervolgers.
Volgende week komt Victum uit Houten op bezoek. In de Phoenix sporthal zal om 15.55 uur gestreden worden om wederom 2 belangrijke punten. Komt u ons aanmoedigen?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis B1 wint streekderby

aterdag 7 januari moest het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 het opnemen tegen De Vinken B1 uit het nabij gelegen Vinkeveen. Op het veld troffen beide ploegen elkaar al tweemaal en toen was De Vinken het fortuinlijkst met 1x winst en 1x gelijkspel. Aan Atlantis B1 de taak om te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: