02 - Senior  sportief actief 2e week

Zwartrijder schopt tegen prullenbak na aanhouding


Geplaatst op: 8 januari 2012

Vinkeveen - De politie hield vrijdagavond op de Provinciale weg een 33-jarige man uit zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op verdenking van het vernielen van een prullenbak op de Provinciale weg ter hoogte van de carpoolstrook.

Het gebeurde om 21.30 uur. De verdachte was dezelfde dag al eerder aangehouden in verband met agressief gedrag toen hij als zwartrijder uit de bus werd gezet. Dat was omstreeks 17.15 uur op de Industrieweg. Omdat de verdachte zich tegen zijn aanhouding verzette, gaf een agent hem een klap met de vlakke hand boven op zijn hoofd. Het lukte toen de verdachte te boeien en in de politieauto te plaatsen. De man kreeg op het politiebureau een proces-verbaal en werd na verhoor vrijgelaten. Kort daarop ging hij dus opnieuw de fout in door tegen een prullenbak te schoppen. Hij in ingesloten op het politiebureau en krijgt een proces-verbaal voor vernieling.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwartrijder schopt tegen prullenbak na aanhouding

Vinkeveen - De politie hield vrijdagavond op de Provinciale weg een 33-jarige man uit zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op verdenking van het vernielen van een prullenbak op de Provinciale weg ter hoogte van de carpoolstrook. Het gebeurde om 21.30 uur. De verdachte was dezelfde dag al eerder aangehouden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: