Atlantis C3 kopje te klein

Geplaatst op: 29 januari 2018

Op zaterdag 27 januari trad de door Petra’s Praktijk gesponsorde C3 van Atlantis vol goede moed aan tegen SDO uit Kamerik. Het was een thuiswedstrijd dus ze wilden de eer graag hoog houden. In de aanval startten Timo Dominicus, Jeffrey Valentijn, Merel Koek en Lieke Geusebroek. In de verdediging stonden Suzan Taal, Lieke Post, Bas Geusebroek en David den Boer.

In lengte was het een ongelijke strijd, de dames en heren van SDO waren vrijwel allemaal een halve kop groter, dus dat was een extra moeilijkheidsfactor. Atlantis kwam helaas snel op een 0 -4 achterstand, met name de heren van SDO waren snel en behendig en hadden een goed schot. De C3 wist de spelhervatting echter goed te benutten en zo maakte Merel die goed vrij stond de 1-4. De doelpunten volgden elkaar snel op, SDO scoorde makkelijk maar Susan en Timo wisten de achterstand beperkt te houden, 3 – 7. Vervolgens kreeg de moedig strijdende C3 een strafworp mee die helaas niet werd benut. Vlak voor rust zette Bas met een doorloopbal de stand op 4-7 en met 4-8 ging het team de rust in.

In de rust praatten de coaches Petra en Gita hun pupillen nog wat moed in en met de nodige aanwijzingen gingen ze het veld weer in om de achterstand te verkleinen. Er waren twee wissels: Jonas Kraaikamp kwam erin voor Bas en Fabiënne Mayenburg voor Suzan. Het liep helaas niet zoals gehoopt; er werden veel plaatsingsfoutjes gemaakt, het was lastig om de bal vanuit de verdediging naar het andere vak te krijgen. Ze konden daardoor ook minder kansen creëren en SDO liep uit van 4 – 8 naar 4 – 14. De C3 had nog een kleine opleving in de slotfase van de wedstrijd, waardoor ze er nog twee puntjes bij snoepten, onder andere een mooi afstandsschot van Lieke P. Het was niet hun beste wedstrijd maar ze zijn moedig strijdend ten onder gegaan met een eindstand van 6 – 15. Het was in elk geval een leerzame wedstrijd en door de vele doelpunten zeker niet saai voor de trouwe toeschouwers! In deze zware poule zal de C3 het volgende week (3 feb.) opnemen tegen de C3 van OVVO in Maarssen. Een nieuwe kans om hun kwaliteiten te laten zien!

Op zaterdag 27 januari trad de door Petra’s Praktijk gesponsorde C3 van Atlantis vol goede moed aan tegen SDO uit Kamerik. Het was een thuiswedstrijd dus ze wilden de eer graag hoog houden. In de aanval startten Timo Dominicus, Jeffrey Valentijn, Merel Koek en Lieke Geusebroek. In de verdediging stonden … Lees meer »