02 - Senior  sportief actief 2e week

Uitnodiging inloopbijeenkomst Rondweg/ Stationslocatie


Geplaatst op: 6 januari 2012

De gemeente De Ronde Venen nodigt belangstellenden uit in het gemeentehuis op maandagavond 16 januari a.s. tussen 19 en 21 uur voor een inloopbijeenkomst over de ontwikkelingen in het project Rondweg/Stationslocatie.

Aanleiding
Er wordt een rotonde aangelegd op de kruising Rondweg/Stati­onsweg/Industrieweg in Mijdrecht om doorstroming te verbeteren. Daarnaast wordt de Stationslocatie, het gebied rondom het oude stationsgebouw, ingevuld als bedrijventerrein. De Nijverheidsweg en een deel van de Industrieweg zullen een opknapbeurt krijgen. De gemeenteraad wordt op 2 februari a.s. gevraagd met de plannen in te stemmen.

De gemeente informeert u graag persoonlijk over dit besluit en de consequenties voor het vervolgtraject.

Wat kunt u verwachten?
Verschillende medewerkers en wethouders Pieter Palm en Kees Schouten zullen aanwezig zijn om aan de hand van een aantal posters een toelichting te geven, te luisteren naar uw reactie en uw vragen te beantwoorden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitnodiging inloopbijeenkomst Rondweg/ Stationslocatie

De gemeente De Ronde Venen nodigt belangstellenden uit in het gemeentehuis op maandagavond 16 januari a.s. tussen 19 en 21 uur voor een inloopbijeenkomst over de ontwikkelingen in het project Rondweg/Stationslocatie. Aanleiding Er wordt een rotonde aangelegd op de kruising Rondweg/Stati­onsweg/Industrieweg in Mijdrecht om doorstroming te verbeteren. Daarnaast wordt de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: