02 - Senior  sportief actief 2e week

Getuigen gezocht parkeerschade Mijdrecht


Geplaatst op: 5 januari 2012

Mijdrecht - De eigenaar van een zwarte Opel Zafira met kenteken 84-GP-PS vraagt uw medewerking. Dinsdag middag 3-1-2012 stond de auto geparkeerd aan de Croonstadtlaan op het terrein aan de achterzijde van de Hema.

De auto is aan de voorzijde hard geraakt waarschijnlijk door een achteruitrijdende auto, met forse schade als gevolg. Hierbij zijn geen gegevens gevonden of achtergelaten. Het precieze tijdstip van de aanrijding is niet bekend.

De klap moet behoorlijk hard geweest zijn omdat de auto met de achterzijde over de stoeprand werd geduwd en gedeeltelijk in de struiken terechtkwam. Het is daarom niet uitgesloten dat iemand iets heeft opgemerkt.

Het voorval is gemeld bij de politie te Mijdrecht. De veroorzaker of eventuele getuigen wordt verzocht om alsnog contact op te nemen via: 06-10691926 of 0297-257348 of het algemene nummer van de politie 0900-8844

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen gezocht parkeerschade Mijdrecht

Mijdrecht - De eigenaar van een zwarte Opel Zafira met kenteken 84-GP-PS vraagt uw medewerking. Dinsdag middag 3-1-2012 stond de auto geparkeerd aan de Croonstadtlaan op het terrein aan de achterzijde van de Hema.De auto is aan de voorzijde hard geraakt waarschijnlijk door een achteruitrijdende auto, met forse schade als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: