001 - Escaperoom aglemeen

PK Sport blijft hoofdsponsor Bosdijkloop


Geplaatst op: 5 januari 2012

PK Sport en Toer Trimclub De Merel hebben op dinsdag 3 januari 2012 hun samenwerking met een termijn van drie jaar verlengd (2012 - 2014). In het kader van de nieuwe overeenkomst is PK Sport wederom de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Het winterse hardloopevenement in Vinkeveen op de 3e zondag van februari heeft een lange traditie. De 34ste editie is op zondag 19 februari 2012.

Voorzitter van TTC De Merel, Enno Steenhuis Geertsema, zei daarbij het volgende: "Wij zijn erg tevreden met de verlenging van de samenwerking met PK Sport, sinds 2009 de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Mede door hun sponsoring kunnen wij aan lopers en publiek op veel fronten kwaliteit bieden: van verzorging tot elektronische tijdregistratie, een laag inschrijfgeld en een gezellige ambiance in en nabij De Boei in Vinkeveen".
Directeur PK Sport, Peter Kinkel: "Wij zijn er uiteraard bijzonder trots op dat we ook de komende jaren weer de hoofdsponsor van de Bosdijkloop zijn. Wij tonen hiermee onze betrokkenheid bij een van de belangrijkste sportevenementen in Vinkeveen".

Meer informatie over de PK Sport Bosdijkloop op zondag 19 februari 2012 bij Peter Meijer, telefoon 06-48013782, email: bosdijkloop@gmail.com, website: www.ttcdemerel.nl of volg ons op Twitter @Bosdijkloop.

Nadere informatie over PK Sport vindt u op www.pksport.nl. Voor een rondleiding en een informatiepakket kunt u contact opnemen met PK Sport, Voorbancken 26, Vinkeveen, telefoon 0297-264666 of e-mail naar info@pksport.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

PK Sport blijft hoofdsponsor Bosdijkloop

PK Sport en Toer Trimclub De Merel hebben op dinsdag 3 januari 2012 hun samenwerking met een termijn van drie jaar verlengd (2012 - 2014). In het kader van de nieuwe overeenkomst is PK Sport wederom de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Het winterse hardloopevenement in Vinkeveen op de 3e zondag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: