001 - Week van de ontmoeting
Van Dam bedrijfsdiensten BV doet oude tijden herleven

Van Dam bedrijfsdiensten BV doet oude tijden herleven


Geplaatst op: 16 februari 2018

Waarbij vroeger het straatbeeld bestond uit de melkboer, schillenboer en schoorsteenveger die met de bakfiets door Mijdrecht en omgeving ging om hun producten en diensten te verkopen, zo kunt u vanaf nu de medewerkers van Van Dam bedrijfsdiensten BV op de E-bakfiets in de Ronde Venen tegenkomen. Vanuit hun eigen klantenbestand vonden ze BIKE OK bereid om te helpen met de zoektocht naar de juiste E-bakfiets. Platimex zorgde voor maatwerk met de belettering. 

In de E-bakfiets wordt zoveel mogelijk het eigen schoonmaakmaterieel en –materiaal vervoert door onze schoonmaakmedewerker. “Het is voor ons en onze klanten een milieuvriendelijke manier van werken. Op deze manier hoeven we minder de auto in te zetten met bijbehorende kosten en uitstoot. Daarnaast levert het fietsen ook fittere medewerkers op. De E-bakfietsen zijn een mooie en milieuvriendelijke aanvulling in ons bedrijf”, aldus Co Outshoorn, bedrijfsleider bij Van Dam bedrijfsdiensten BV.


Laatst bewerkt op: 13 februari 2018 11:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Dam bedrijfsdiensten BV doet oude tijden herleven

Waarbij vroeger het straatbeeld bestond uit de melkboer, schillenboer en schoorsteenveger die met de bakfiets door Mijdrecht en omgeving ging om hun producten en diensten te verkopen, zo kunt u vanaf nu de medewerkers van Van Dam bedrijfsdiensten BV op de E-bakfiets in de Ronde Venen tegenkomen. Vanuit hun eigen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: