001 - Homan Zonnepanelen

Gefuseerde zorgcentra presenteren zich op nieuwjaarsreceptie


Geplaatst op: 3 januari 2012

Op 1 januari is de fusie tussen stichting Zorgcentra de Ronde Venen en stichting Zonnehuisgroep Amstelland een feit. Beide organisaties hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op wonen, welzijn en zorg aan ouderen, gebaseerd op de uitgangspunten van ‘zorg met een menselijke maat' respectievelijk ‘kleinschalig-dichtbij-vertrouwd'. Vanaf 1 januari gaan de organisaties verder onder de naam Zonnehuisgroep Amstelland. Thuiszorg wordt geleverd onder de naam Amstelland Thuiszorg.

De zorgorganisaties zien een uitgelezen kans om zich als één organisatie te presenteren, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente de Ronde Venen. Op 6 januari 2012 zal de organisatie zich introduceren tijdens de kramenmarkt. Een uitstekende gelegenheid voor bewoners van de gemeente, om kennis te maken met Zonnehuisgroep Amstelland en haar producten en diensten.

De traditionele kramenmarkt van de gemeente de Ronde Venen, biedt inwoners jaarlijks de kans om kennis te maken met Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties.
De markt vindt plaats op 6 januari van 19:00 tot 22:00 in Sociaal cultureel centrum De Boei, Kerklaan 32 in Vinkenveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gefuseerde zorgcentra presenteren zich op nieuwjaarsreceptie

Op 1 januari is de fusie tussen stichting Zorgcentra de Ronde Venen en stichting Zonnehuisgroep Amstelland een feit. Beide organisaties hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op wonen, welzijn en zorg aan ouderen, gebaseerd op de uitgangspunten van ‘zorg met een menselijke maat' respectievelijk ‘kleinschalig-dichtbij-vertrouwd'. Vanaf 1 januari gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: