001 - Escaperoom aglemeen

Training zelfvertrouwen bij Durven & Doen


Geplaatst op: 2 januari 2012

Kan uw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Is uw kind soms verlegen of onzeker en zou het steviger in zijn schoenen mogen staan? Voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 is er de Club Durven & Doen waar ze aan de slag gaan met toneelspelletjes, stevig staan, stemgebruik, trots zijn en je eigen fantasie en mening gebruiken. Het doel is om in een kleine, veilige groep meer zelfvertrouwen te krijgen en beter te leren omgaan met jezelf en anderen.
Club Durven & Doen biedt kinderen op laagdrempelige wijze een steuntje in de rug!
Op maandagavond 16 januari start de nieuwe lessenserie in Mijdrecht en vanaf woensdag 25 januari gaat Durven & Doen ook starten in Uithoorn.
Interesse? Kijk dan op www.despeltuin.nl voor meer informatie. Tevens vindt u hier meer informatie over andere toneelcursussen en sociale vaardigheidstrainingen. U kunt ook contact opnemen met Astrid Millenaar, telefoonnummer 06-40977903 of via e-mail: astrid@despeltuin.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Training zelfvertrouwen bij Durven & Doen

Kan uw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Is uw kind soms verlegen of onzeker en zou het steviger in zijn schoenen mogen staan? Voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 is er de Club Durven & Doen waar ze aan de slag gaan met toneelspelletjes, stevig staan, stemgebruik, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: