02 - Senior  sportief actief 2e week

Mississippi Mud Pie bij Rick FM


Geplaatst op: 2 januari 2012

Het aansprekende programma ‘Hitdossier' wordt al vele jaren met enthousiasme bij Rick FM gepresenteerd door de programmamakers
Tim Verstraete en Marco Lek.
Zij nodigen elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur musici in de studio uit, die zingen of muziek maken leuk vinden om te doen.

Het nieuwe jaar 2012 wordt meteen goed gestart, want op zaterdag 7 januari a.s. is het de 2e keer dat de aansprekende groep ‘Mississippi Mud Pie' de Rick FM studio's gaat bezoeken om in het programma ‘Hitdossier' te gast te zijn.

Het eerste bezoek van deze groep was op 19 maart 2011 en was een behoorlijk succes, als je de vele reacties beziet, die wij van geïnteresseerde luisteraars ontvingen.
Zaterdag 7 januari a.s. zal hier ongetwijfeld op terug gekeken worden door de programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek.
Maar ook zal er vooruit gekeken worden naar 13 januari, want dan treedt ‘Mississippi Mud Pie' op in pop-, blues- en jazzpodium P60 in Amstelveen.
Ook zal deze groep binnenkort in het programma staan bij ‘Blues Hotel'.

De programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek kijken dan ook reikhalzend uit naar de komst van deze muziekgroep 'Mississippi Mud Pie' op 7 januari a.s.

Meent u zich ook via Rick FM te willen presenteren aan het luisterpubliek, dan kunt u zich aanmelden via het programma-emailadres:

hitdossier@rickfm.nl of via de website www.hitdossier.tk

Alleszins de moeite waard om zaterdagochtend op het programma ‘Hitdossier' bij Rick FM af te stemmen.

Rick FM is te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, op 106.3 FM in de ether en met de Radiostream via: www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mississippi Mud Pie bij Rick FM

Het aansprekende programma ‘Hitdossier' wordt al vele jaren met enthousiasme bij Rick FM gepresenteerd door de programmamakersTim Verstraete en Marco Lek.Zij nodigen elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur musici in de studio uit, die zingen of muziek maken leuk vinden om te doen. Het nieuwe jaar 2012 wordt meteen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: