001 -Family

Oud- en Nieuwjaar vieren in 'de Wegwijzer'


Geplaatst op: 28 december 2011

In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, zal op zaterdag 31 december om 19:00 uur een avonddienst gehouden worden. Professor G.C. den Hertog hoopt dan te preken over Prediker 7:8a: Het einde van een zaak is beter dan haar begin. Er worden dan twee manieren van leven tegenover elkaar gezet.
Ten eerste: Denken vanuit ‘begin', vanuit nieuwe mogelijkheden, als een denken vanuit de mens en zonder God. Een pas geboren kind wordt meteen ten doop gehouden: er wordt niet gedaan alsof dit kind helemaal aan Gods bedoeling zal beantwoorden. We erkennen dat het net als iedereen in zonden ontvangen en geboren is.
Ten tweede: Wat is het ‘einde' van een zaak? Dat is dat je terugkijkt op de manier, waarop God je heeft geleid. Je erkent dat Hij je heeft geleid, de schuld eruit wegneemt, je gezegend heeft. Kortom: je beleeft de tijd met God.
Op nieuwjaarsmorgen begint, zoals elke zondagmorgen, de dienst om 10:00 uur. De leden van de kerk komen samen onder het Woord en bidden om zegen voor het nieuwe jaar. U bent zowel in de oudjaars- als in de nieuwjaarsdienst van harte welkom. Na de dienst kan onder het genot van een kopje koffie, thee of fris elkaar de nieuwjaarswensen overgebracht worden. Zie voor meer info ook de website van de kerk op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oud- en Nieuwjaar vieren in 'de Wegwijzer'

In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, zal op zaterdag 31 december om 19:00 uur een avonddienst gehouden worden. Professor G.C. den Hertog hoopt dan te preken over Prediker 7:8a: Het einde van een zaak is beter dan haar begin. Er worden dan twee manieren van leven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: