De Baat (7e)
College van B&W kookt Indisch voor de Wereldkeuken

College van B&W kookt Indisch voor de Wereldkeuken


Geplaatst op: 6 maart 2018

College van B&W kookt Indisch voor de Wereldkeuken!

 

In een overvolle Scheg werden de bezoekers van de Wereldkeuken de afgelopen keer getrakteerd op een heuse Indonesiche rijsttafel, die zeer in de smaak viel.

Met vlees-, vis- en groentegerechten was er voor elk wat wils, met de keuze tussen nasi of witte rijst voor er bij om het geheel compleet te maken. Na het eten was ook voor een toetje gezorgd.

We mochten weer veel vaste gasten verwelkomen, maar waren ook blij een aantal nieuwe gezichten te zien. Na enig gepuzzel om voor iedereen een plekje te vinden – met meer dan 70 bezoekers zat het helemaal vol – volgde er een verrassing voor de bezoekers: de koks van dienst waren het college van B&W, oftewel de burgemeester en wethouders van Uithoorn. Zij hadden samen voor een mooi en lekker buffet gezorgd.

Het duurde door de drukte wel even voordat iedereen uiteindelijk eten had, maar het was het wachten meer dan waard; iedereen heeft zitten genieten van het eten, waarbij een deel van de koks ook nog aan schoof aan diverse tafels. Het duurde dan ook niet lang of er stonden al weer mensen in de rij voor de tweede ronde, om nog een bordje op te scheppen. Tot slot was er nog een toetje, bestaande uit bananen- en kokoskoekjes.

Al met al was het weer een zeer geslaagde avond, die ons als drukste avond ooit in het bestaan van de Wereldkeuken bewijst dat er nog genoeg mensen zijn die graag een gezellige avond met lekker eten beleven. Met dank aan Goudreinet Zijdelwaard voor de verse kruiden en groenten.

Ook volgende maand zal er weer een Wereldkeuken zijn, en wel op 28 maart. Wil u op de hoogte blijven, weten wanneer de inschrijving open gaat, wat het menu wordt, etc.; volg ons op Facebook (Wereldkeuken Europarei). Tot ziens bij een volgende keer!



Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College van B&W kookt Indisch voor de Wereldkeuken

College van B&W kookt Indisch voor de Wereldkeuken!   In een overvolle Scheg werden de bezoekers van de Wereldkeuken de afgelopen keer getrakteerd op een heuse Indonesiche rijsttafel, die zeer in de smaak viel. Met vlees-, vis- en groentegerechten was er voor elk wat wils, met de keuze tussen nasi … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: