001 -Family

Winteravondlezing Natuurgroep Kockengen in herfstsferen


Geplaatst op: 26 december 2011

De seizoenen mogen dan in de war lijken, dat geldt niet voor de traditionele winteravondlezing van de Natuurgroep. Deze vond keurig conform de Gregoriaanse kalender plaats.

Moesten vorig jaar nog een aantal mensen verstek laten gaan vanwege de winterse omstandigheden bij de lezing in het Kockenest, dit jaar was de miezerende regen geen belemmering voor een goede opkomst.

Het Kockenest zat vol met een goede veertig aanwezigen die genoten van prachtige impressies in beeld en woord van Noorwegen en Zweden. De landelijk bekende natuurfotograaf Erwin van Laar trakteerde de aanwezigen op zowel landschapsfoto's als macrobeelden van de bijzondere korstmossen als ook unieke foto's van Auerhoen en Korhoen.

De Winteravondlezing is geweest, Koning winter zal vast snel op bezoek komen. De Natuurgroep Kockengen wenst iedereen een voorspoedig 2012 toe.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winteravondlezing Natuurgroep Kockengen in herfstsferen

De seizoenen mogen dan in de war lijken, dat geldt niet voor de traditionele winteravondlezing van de Natuurgroep. Deze vond keurig conform de Gregoriaanse kalender plaats. Moesten vorig jaar nog een aantal mensen verstek laten gaan vanwege de winterse omstandigheden bij de lezing in het Kockenest, dit jaar was de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: