Tuin Amerpoort Vinkenoord opgeknapt tijdens NL Doet

Tuin Amerpoort Vinkenoord opgeknapt tijdens NL Doet


Geplaatst op: 13 maart 2018

Afgelopen zaterdag gingen de CDA kandidaten vanwege NL Doet aan de slag in de tuin van Amerpoort Vinkenoord. Hier wonen sinds november vorig jaar mensen met een verstandelijke beperking na een grondige opknapbeurt van het gebouw. Gezellige kamers, mooie gezamenlijke ruimtes maar de tuin kon nog wel wat liefde gebruiken.

Gewapend met scheppen, bezems en schoffels gingen Rein, Jan, Ria, Anita, Coos, Simone, Robert en Willy aan de slag. Verschillende ouders en andere vrijwilligers staken ook flink de handen uit de mouwen zodat er aardig wat klussen werden geklaard. Er werd een prachtig nieuw terras aangelegd, flink wat gesnoeid en overal werden bakken gevuld met vrolijke voorjaarsbloeiers.

Top om te zien dat zo veel lokale ondernemers ook een bijdrage hadden geleverd: plantjes, zakken aarde, tegels voor het terras en een prachtige bank voor om een boom. Rond half 1 kregen we een heerlijke lunch mogelijk gemaakt door de keurslager. Het was een gezellige dag en we komen graag een keer langs van de zomer om in de prachtige tuin te zitten.

Laatst bewerkt op: 13 maart 2018 09:39

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tuin Amerpoort Vinkenoord opgeknapt tijdens NL Doet

Afgelopen zaterdag gingen de CDA kandidaten vanwege NL Doet aan de slag in de tuin van Amerpoort Vinkenoord. Hier wonen sinds november vorig jaar mensen met een verstandelijke beperking na een grondige opknapbeurt van het gebouw. Gezellige kamers, mooie gezamenlijke ruimtes maar de tuin kon nog wel wat liefde gebruiken. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: