001 -Family

Tim ter Laare (16) één-na-snelste drummer van Nederland


Geplaatst op: 26 december 2011

Tussen 31 oktober tot en met 12 november konden op drie locaties in Nederland diverse drummers mee doen met de Holland's Fastest Single Stroke Drummer: binnen 60 seconden zoveel mogelijk single strokes (enkele slagen) slaan op de Drum-O-Pad. Rond de 200 deelnemers hebben meegedaan. Waaronder Tim ter Laare en zijn drumleraar Maikel Roethof, beiden uit De Ronde Venen.

Maikel scoorde met 889 slagen allereerst een topscore. Echter met 901 slagen wist de 16-jarige Tim zijn drumleraar te verslaan. Hij eindigde daarmee op een de tweede plek en mag zich nu de op-één-na snelste drummer van Nederland noemen. Tim speelt al vanaf zijn 5e jaar drum. Sinds ruim een jaar heeft hij ook een eigen band: Surfing Allowed waarmee hij regelmatig in de buurt optreedt. Afgelopen vrijdag heeft Tim vol trots zijn tweede prijs, een Ludwig speed king basspedal, bij Drumland in Lijnden in ontvangst genomen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tim ter Laare (16) één-na-snelste drummer van Nederland

Tussen 31 oktober tot en met 12 november konden op drie locaties in Nederland diverse drummers mee doen met de Holland's Fastest Single Stroke Drummer: binnen 60 seconden zoveel mogelijk single strokes (enkele slagen) slaan op de Drum-O-Pad. Rond de 200 deelnemers hebben meegedaan. Waaronder Tim ter Laare en zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: