Musicale kerstviering op de St. Jozefschool


Geplaatst op: 24 december 2011

Ieder jaar organiseert de Oudervereniging in samenwerking met enkele leerkrachten het kerstfeest op de St.Jozefschool. Dit jaar is dit gevierd op 22 december in de vorm van een musicale Sing-in en een kerstmarkt.

Het begon donderdag ochtend met een heerlijk kerstontbijt, waarvoor alle kinderen iets mochten meenemen van thuis zoals broodjes, drinken en lekkernijen. Tussen de middag hebben alle kinderen lekker samen geluncht en mochten ze in verband met een continurooster om 14.00 uur naar huis. Eind van de dag werd er in de naastgelegen katholieke kerk een gezellige Sing-in georganiseerd door het plaatselijke kinderkoor en een groep leerlingen van de Jozefschool onder leiding van Marlon Steenbrink en Irma Frijhoff. Bij het vertrek vanuit de kerk werden er aan de kinderen led-lampjes uitgedeeld, die ze op hun hoofd konden zetten en zo ontstond er een lange lichtgevende rij met kinderen. Na aankomst bij school ging de kerstmarkt van start met allemaal kraampjes, waar de kinderen hun zelf gemaakte knutsel- of bakwerkjes mochten verkopen, waarvan de opbrengst voor een deel naar een kindertehuis in Polen gaat. Buiten waren er tenten opgezet en was er voor de ouders ook genoeg te nuttigen. Tevens was het mogelijk om even met de kerstman op de foto te gaan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Musicale kerstviering op de St. Jozefschool

Ieder jaar organiseert de Oudervereniging in samenwerking met enkele leerkrachten het kerstfeest op de St.Jozefschool. Dit jaar is dit gevierd op 22 december in de vorm van een musicale Sing-in en een kerstmarkt. Het begon donderdag ochtend met een heerlijk kerstontbijt, waarvoor alle kinderen iets mochten meenemen van thuis zoals … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: