001 -Family

Man uit Kudelstaart overleden na ongeval A7


Geplaatst op: 24 december 2011

Drachten - Een 39-jarige automobilist uit Kudelstaart is vrijdagavond rond 20.15 uur om het leven gekomen toen hij tegen een boom reed langs de snelweg A7 nabij Drachten. Net voor hem vond net een ongeval plaats tussen een VW Golf die op de achterkant van een BMW botste. De VW Golf kwam tot stilstand op de rechterrijbaan van de A7. De achteropkomende automobilist uit Kudelstaart kon de aanrijding ontwijken maar raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De bestuurder van de BMW werd door de brandweer uit de auto gehaald en door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. De drie andere inzittenden van beide auto's raakten door de botsing licht gewond en zijn door het ambulance personeel onderzocht. Zij mochten na behandeling huiswaarts keren. Tijdens het ongeval werd één rijbaan afgesloten en kon het verkeer via de linkerbaan langs het ongeval rijden. Berger Tolman kwam ter plaatse om de auto's af te voeren. Rond middernacht werd de weg weer vrijgegeven.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: WaldNet.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man uit Kudelstaart overleden na ongeval A7

Drachten - Een 39-jarige automobilist uit Kudelstaart is vrijdagavond rond 20.15 uur om het leven gekomen toen hij tegen een boom reed langs de snelweg A7 nabij Drachten. Net voor hem vond net een ongeval plaats tussen een VW Golf die op de achterkant van een BMW botste. De VW … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: