001 - Escaperoom aglemeen

Sluiting ijsbaan met priksleewedstrijden en Turfschippers


Geplaatst op: 23 december 2011

29 december is alweer de laatste dag van een zeer geslaagd schaatsfestijn in Mijdrecht. Veel scholieren en andere deelnemers hebben deze maand, op de kunstijsbaan, al een voorproefje kunnen nemen op een misschien wel komende strenge winter. De organisatie en de Rondeveense Schaatsverenigingen hebben met hun vrijwilligers weer uitstekend werk verricht.
Op de sluitingsdag, donderdag 29 december, worden de ijsmachines stilgezet.
De organisatoren hebben van 14.00 uur tot 16.00 uur nog een laatste uitsmijter gepland.
Net als vorig jaar is er voor bekende Ronde Veners, genodigde en sponsors een priksleewedstrijd georganiseerd om de MZ-Beveiliging wisseltrofee. Liefst 36 deelnemers gaan om deze begeerde trofee de strijd aanbinden.
In de pauze van deze wedstrijd, die aan elkaar gepraat zal worden door de niet onbekende Robbert Vermaas, zal het Vinkeveense shantykoor de Turfschippers met een optreden het feest compleet maken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sluiting ijsbaan met priksleewedstrijden en Turfschippers

29 december is alweer de laatste dag van een zeer geslaagd schaatsfestijn in Mijdrecht. Veel scholieren en andere deelnemers hebben deze maand, op de kunstijsbaan, al een voorproefje kunnen nemen op een misschien wel komende strenge winter. De organisatie en de Rondeveense Schaatsverenigingen hebben met hun vrijwilligers weer uitstekend werk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: