VLC

Leerlingen VLC halen recordbedrag op voor Serious Request


Geplaatst op: 23 december 2011

Leerlingen van het Veenlanden College in Mijdrecht en Vinkeveen, hebben met hun actie ten behoeve van Serious Request, een recordbedrag opgehaald.

Een groep van zo'n 225 leerlingen heeft vanaf donderdag 22 december 08:00 uur 24 uur gevast. Zij overnachtten in het VLC, waar een uitgebreid programma werd verzorgd, o.a. door Midpoint FM en TV. In Vinkeveen werden de leerlingen bezig gehouden door o.a. RosaFM.

De leerlingen hebben met hun actie een bedrag van € 31.500 opgehaald ten behoeve van Serious Request. Dit bedrag is tot nu toe het hoogste bedrag dat is opgehaald door scholen.

Een afvaardiging van leerlingen heeft vrijdag 23 december de cheque afgegeven bij het Glazen Huis in Leiden. Beelden hiervan zijn de komende week te zien in de speciale kerstaflevering van 2ThePoint op Midpoint TV.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: midpointlive.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerlingen VLC halen recordbedrag op voor Serious Request

Leerlingen van het Veenlanden College in Mijdrecht en Vinkeveen, hebben met hun actie ten behoeve van Serious Request, een recordbedrag opgehaald.Een groep van zo'n 225 leerlingen heeft vanaf donderdag 22 december 08:00 uur 24 uur gevast. Zij overnachtten in het VLC, waar een uitgebreid programma werd verzorgd, o.a. door Midpoint … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: