001- Uithoorn

S.T. Baembrigde en Brooklyn Group pakken de winst


Geplaatst op: 23 december 2011

Vrijdag 16 december werd de 3e ontmoeting van de bedrijfscompetitie georganiseerd door Tennishal de Ronde Venen. In poule A nam WSCE het op tegen S.T.Baembridge gevolgd door Rabobank 1 tegen Brooklyn Group.

WSCE- S.T. Baembridge ( 7-9)
Op papier waren dit voor aanvang van het duel de nr.1 en nr.4. S.T. Baembridge had tot nu toe nog geen ontmoeting gewonnen. De mannen van S.T. Baembridge wilden tegen de nr.1 WSCE gaan stunten. Op baan 4 werd een voorsprong van 4-1 genomen door S.T. Baembridge. Het mixkoppel van WSCE gaf niet op en kwam terug tot 5-3. Het dubbelkoppel van S.T. Baembrigde leek geschrokken maar kon de goede start hervatten en won met 9-4.
Op baan 5 ging de partij de hele wedstrijd gelijk op. Het was een nek aan nek race tot het einde. Bij het eind van het eerste uur was het 6-6 en 30-30. Deze game moest nog afgespeeld worden en zou bepalen wie de winnaar van dit uur werd. Na een lange en bloedstollende game was het WSCE dat met een backhand winner de overwinning claimde 7-6. Een mooie uitslag voor WSCE maar omdat het verschil maar 1 game was had S.T.Baembrigde een kleine voorsprong.
Het tweede uur ging van start en al snel was te zien dat S.T. Baembrigde te sterk was op baan 4. Het koppel bouwde de voorsprong uit tot een 14-5 uitslag. Op baan 5 moest het mixkoppel van WSCE de wedstrijd winnen om niet dik te verliezen. In het begin ging het gelijk op maar toch was het WSCE dat er met een 11-7 overwinning van door ging.
Na een 2 uur spelen was het S.T. Baembrigde dat uiteindelijk de ontmoeting knap met 9-7 won.

Rabobank 1 - Brooklyn Group (6-10)
Een belangrijke ontmoeting omdat beide teams 1 keer gewonnen en verloren hadden. Dit duel zou uitmaken wie er in ieder geval verzekerd zou zijn van een 2e plaats. Bij het begin van het eerste uur was meteen duidelijk dat er veel op het spel stond. Rabobank 1 nam op baan 1 de leiding en gaf gedurende deze mooie wedstrijd de overwinning niet meer uit handen. Na een uur spelen was het 8-4 in het voordeel van de Rabobank geworden. Op de andere baan was Brooklyn Group goed uit de startblokken gekomen. Ondanks de vele spannende games was het Brooklyn Group dat met 14-2 won.
Het tweede uur moest gaan uitmaken wie er 2e in de poule werd. Bij gelijkspel zou Rabobank door meer gewonnen wedstrijden goede zaken doen. Brooklyn Group won op baan 1 de wedstrijd met 14-8. De wedstrijd op baan 2 zou de doorslag voor deze ontmoeting geven. Vanaf het begin af aan ging het gelijk op. Goede games wisselden elkaar af, beide teams maakten kans op de winst. Na een spannend uur tennis stond er een uitslag van 9-9 op het bord dat de verhouding tussen de twee mixkoppels het beste weergaf.
Na deze spannende wedstrijd stond er een einduitslag van 10-6 in het voordeel van Brooklyn Group op het bord.

Januari 2012
Eind januari volgend jaar worden de poules opnieuw ingedeeld en zullen de nieuwe speeldata bekend worden. Op vrijdag 13 januari staan in poule B de laatste duels gepland.
De uitslagen en speelschema's zijn ook op internet te volgen: www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

S.T. Baembrigde en Brooklyn Group pakken de winst

Vrijdag 16 december werd de 3e ontmoeting van de bedrijfscompetitie georganiseerd door Tennishal de Ronde Venen. In poule A nam WSCE het op tegen S.T.Baembridge gevolgd door Rabobank 1 tegen Brooklyn Group. WSCE- S.T. Baembridge ( 7-9)Op papier waren dit voor aanvang van het duel de nr.1 en nr.4. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: