Vinkenreserves behalen kampioenschap

Geplaatst op: 15 maart 2018

In de laatste week van de competitie is het De Vinken 2 gelukt om kampioen te worden. Na een met vlagen moeizame tweede helft van de competitie kwam het allemaal neer op deze dag.

De Vinken 2 bestaat uit de dames Fenne, Lisa, Emese, Masha, Lisette, Romy, Eva (invalster) en Mariska (invalster) en bij de heren Jelle, Bart, Timo, Dylan, Mark, Arjan, Pascal (invaller); dit allemaal onder leiding van Johan Kroon (coach & invaller).

De wedstrijd begon doelpuntrijk, beide ploegen wisten makkelijk de mand te vinden. De Vinken 2 wist door dynamisch spel veel kansen uit de paalzone te creëren wat resulteerde in een 1-3 voorsprong, maar de gevaarlijke heren van SDO konden niet worden afgestopt. Uiteindelijk wist De Vinken in loop van de eerste helft een klein gat te slaan wat resulteerde in een ruststand van 8-12. Na rust kreeg De Vinken meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in een oplopend verschil. Na een tussenstand van 10-17 kon de wedstrijd rustig worden uitgespeeld met een 12-19 eindstand als resultaat. Na de wedstrijd was er tijd voor de zelfgebakken appeltaart van de coach en werd er geproost op het kampioenschap.

In de veldcompetitie moet Vinken 2 nog vol aan de bak, hier staan zij in de derde klasse op de zesde plaats met slechts vier punten. Er zal dus vol moeten worden gestreden voor lijfsbehoud om zo volgend jaar zowel op het veld als in de zaal in de derde klasse uit te komen.

In de laatste week van de competitie is het De Vinken 2 gelukt om kampioen te worden. Na een met vlagen moeizame tweede helft van de competitie kwam het allemaal neer op deze dag. De Vinken 2 bestaat uit de dames Fenne, Lisa, Emese, Masha, Lisette, Romy, Eva (invalster) en … Lees meer »