001 - Week van de ontmoeting

500 euro voor Serious Request na musical basisschool


Geplaatst op: 23 december 2011

Maar liefst 500 euro wist de Johannes de Doperschool woensdagavond in te zamelen voor Serious Request. Na het opvoeren van de kerstmusical stonden enkele kinderen met hun kerstmuts bij de deur en vroegen om een kleine bijdrage. Zo bleek waar een relatief kleine school toch heel groot in kan zijn.

Tijdens de opvoering van de kerstmusical kwam een kinderkoortje zingen aan de deuren, zij zamelden geld in voor een goed doel en zo ontstond het idee om Serious Request te koppelen aan de kerstmusical. De aanwezigheid van bijna alle ouders was de beste mogelijkheid om dat uit te voeren en zo kon ieder een vrijwillige bijdrage leveren. Er bleek maar liefst € 486.41 ingezameld te zijn, wat door de directeur afgerond werd op 500 euro. Vrijdagochtend wordt dit bedrag door de 2 hoofdrolspeelsters en een juf naar het Glazen Huis in Leiden gebracht.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

500 euro voor Serious Request na musical basisschool

Maar liefst 500 euro wist de Johannes de Doperschool woensdagavond in te zamelen voor Serious Request. Na het opvoeren van de kerstmusical stonden enkele kinderen met hun kerstmuts bij de deur en vroegen om een kleine bijdrage. Zo bleek waar een relatief kleine school toch heel groot in kan zijn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: