Jenaplanbasisschool Vlinderbos zamelt ruim € 5300,00 in voor Serious Request


Geplaatst op: 23 december 2011

De kerst- en eindejaars festiviteiten op Jenaplanbasisschool Vlinderbos zijn dit jaar wederom een groot succes geweest. De activiteiten van dit jaar stonden in het kader van de radio 3FM actie 'Serious Request'. Het thema hiervan was ‘This one's for mamma - Red een moeder, red een gezin'. De leerlingen hebben voor deze actie op uiteenlopende manieren geld ingezameld.
De kinderen vanaf groep 3 zijn naar de schaatsbaan in Mijdrecht geweest. Zij hebben daar schaatslessen gehad en na afloop was er een ‘sponsorloop' op de schaatsbaan. De kleutergroepen hebben hun steentje bijgedragen via een speciale gymles, waarbij zij een traject aflegden en ook hierbij werden gesponsord door familie, vrienden en/of buren.

Ook was er een kerstmarkt georganiseerd waarbij alle leerlingen zelfgemaakte spullen of iets lekkers verkochten. Veel kinderen bedachten gedurende deze week zelf initiatieven om extra geld in te zamelen.

In totaal is er een eindbedrag van ruim 5300 euro opgehaald, een geweldige prestatie. Dit is persoonlijk overhandigd door een aantal leerlingen onder begeleiding van Cock Verver (dir) bij het glazen huis, dat dit jaar in Leiden stond.

Op de donderdag voorafgaand aan de kerstvakantie was er een heus kerstgala georganiseerd voor alle leerlingen. Iedereen zag er schitterend uit. Er was een dansvloer ingericht met discoballen waar iedereen zich naar hartelust kon uitleven op de muziek van DJ Tim. Ook was er een ruimte versierd waar kinderen die even wilden uitrusten gezellig samen spelletjes konden doen. Het gala werd afgewisseld met het kerstdiner, waarvoor de leerlingen allemaal wat lekkers konden meenemen.

De laatste dag werd afgesloten met oliebollen en warme chocolademelk op het plein. Er viel dit jaar geen sneeuw tijdens het eten van de oliebollen, maar dankzij de poedersuiker waren er toch nog veel witte neuzen te zien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jenaplanbasisschool Vlinderbos zamelt ruim € 5300,00 in voor Serious Request

De kerst- en eindejaars festiviteiten op Jenaplanbasisschool Vlinderbos zijn dit jaar wederom een groot succes geweest. De activiteiten van dit jaar stonden in het kader van de radio 3FM actie 'Serious Request'. Het thema hiervan was ‘This one's for mamma - Red een moeder, red een gezin'. De leerlingen hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: