001 -Family
Verdachte van 'ernstig zedenmisdrijf' in Breukelen aangehouden

Verdachte van 'ernstig zedenmisdrijf' in Breukelen aangehouden


Geplaatst op: 19 maart 2018

Een 45-jarige man uit Nieuwkoop (Zuid-Holland) is dit weekend aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij "een ernstig zedenmisdrijf", waar een vrouw uit Breukelen slachtoffer van is geworden.

Het misdrijf vond afgelopen donderdagochtend plaats bij de Kanaaldijk West in Breukelen. De vrouw deed aangifte, waarop direct een grootschalig opsporingsonderzoek werd gestart door de politie. Dat onderzoek vond plaats in het bosgebied rond de Bosdijk bij Nieuwer ter Aa.

Toen was nog onbekend waar de rechercheurs naar zochten. Inmiddels is duidelijk dat de politie daar enkele spullen in beslag heeft genomen en naar aanleiding van dit 'geheimzinnige politie-onderzoek' kon dit weekend dus de 45-jarige verdachte worden aangehouden.

De man zit in volledige beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

GETUIGEN

Het onderzoek is nog altijd in volle gang. De politie vraagt getuigen zich te melden. De vrouw werd donderdag rond 9.15 uur op de Kanaaldijk West door een man aangesproken, volgens de politie is het mogelijk dat voorbijgangers dat hebben gezien.

Ook zoekt de politie naar getuigen die die ochtend tussen 9.00 en 10.00 uur een grote auto met een grote laadbak hebben zien staan. Alle tips die mogelijk in verband staan met het zedenmisdrijf, zijn welkom bij de politie.


Laatst bewerkt op: 19 maart 2018 06:28

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachte van 'ernstig zedenmisdrijf' in Breukelen aangehouden

Een 45-jarige man uit Nieuwkoop (Zuid-Holland) is dit weekend aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij "een ernstig zedenmisdrijf", waar een vrouw uit Breukelen slachtoffer van is geworden. Het misdrijf vond afgelopen donderdagochtend plaats bij de Kanaaldijk West in Breukelen. De vrouw deed aangifte, waarop direct een grootschalig opsporingsonderzoek werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: