001 -Family

Chaos rond Uithoorn door ongeluk


Geplaatst op: 22 december 2011

Donderdag is er een vrachtwagen met oplegger in de berm terecht gekomen langs de N201 in Uithoorn. Diverse bestuurders waren hierdoor genoodzaakt hun voertuig te keren. Bij deze bijzonder manoeuvre kwamen twee andere vrachtwagens en een busje vast te zitten.

De N201 werd vanaf de Zijdelweg tot aan de Admiraal van Ghentlaan volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een grote verkeerschaos op onder andere de Prinses Christinalaan.

Een automobilist vond het nodig om een stopteken te negeren van de politie. Ook deze auto moest alsnog keren en kwam ook even vast te zitten. Alle voertuigen zijn weer op de weg getrokken door een grote takelwagen van een bergingsbedrijf. Niemand raakte gewond.

Foto's: ingezonden, bedankt!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: spanknieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Chaos rond Uithoorn door ongeluk

Donderdag is er een vrachtwagen met oplegger in de berm terecht gekomen langs de N201 in Uithoorn. Diverse bestuurders waren hierdoor genoodzaakt hun voertuig te keren. Bij deze bijzonder manoeuvre kwamen twee andere vrachtwagens en een busje vast te zitten. De N201 werd vanaf de Zijdelweg tot aan de Admiraal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: