Golden Flame Vuurwerk: maak ook dit jaar kans op € 1000


Geplaatst op: 22 december 2011

In omstreken is Golden Flame bekend om de verkoop van openhaardhout, paraffine haardblokken en overige brandstoffen. Na vele jaren in Vinkeveen het bedrijf gevoerd te hebben is het bedrijf sinds augustus 2008 gesitueerd op het nieuwe bedrijventerrein aan de Genieweg 26 in Mijdrecht. Sinds 2 jaar verkopen we prachtig consumentenvuurwerk en zijn we inmiddels en begrip in Mijdrecht.

Vanaf het begin dat we vuurwerk verkopen wij het PYROSTAR assortiment. Deze collectie is 3 jaar geleden gelanceerd in België en vanwege het daverende succes ook te koop bij ons in Mijdrecht. Het PYROSTAR assortiment bestaat uit een totale aanbieding voor jong en oud. Met het fop- en schetsvuurwerk is aan de kleintjes gedacht. Bent u op zoek naar mooie flowerbeds, pijlen of een compleet pakket, kom dan kijken in onze winkel aan de Genieweg 26 of kijk op www.goldenflame.nl.
Er is voldoende parkeergelegenheid op onze locatie.

U kunt in onze winkel bestellen en contant of per pin betalen. Ook bestaat de mogelijkheid via internet te bestellen en te betalen via Ideal, Visa of overboeking per bank. Tot en met 28 december, tot 15.00 uur, kunt u via internet bestellen met 10% korting. In onze winkel kunt u t/m 28 december, tot 16.30 uur, profiteren van deze korting. Het voordeel van vooraf bestellen is dat je zeker krijgt wat je besteld hebt en je profiteert van 10% korting. Tijdens de verkoopdagen bestaat de mogelijkheid dat een artikel tijdelijk uitverkocht kan zijn.

In de online webshop kunt u van verschillende artikelen foto's en filmpjes bekijken. Zo krijgt u een goede indruk van de diverse aangeboden producten welke van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken. Het industrieterrein ligt aan de industrieweg en het biedt voldoende parkeergelegenheid.

Bestel en maak kans op € 1000,-
Jaarlijks willen we onze klanten de gelegenheid bieden om kans te maken op € 1000,- . Bij besteding van elke € 50,- aan vuurwerk kunt u op een bon uw naam, adres en overige gegevens invullen. Dit doet u bij het afhalen van uw bestelling. Alle klanten kunnen hieraan meedoen, ook al hebt u tijdens de voorverkoop dagen besteld. Na de verkoopdagen, in het begin van januari, zal er onder toeziend oog van een notaris een winnaar getrokken worden uit alle bonnen. De winnaar ontvangt € 1000,-. Zelfs in deze tijd van crisis denkt Golden Flame met u mee!

Win kaarten voor de Hollandse Avond of voor het NewYear Dance Event
Tevens maken alle klanten die in de voorverkoop een bestelling hebben gedaan van minimaal € 20,- kans op 2 kaartjes voor de Hollandse Avond op vrijdag 30 december of op 2 kaarten voor het NewYear Dance Event op 31 december in de feesttent te Mijdrecht. We geven in totaal 20 kaarten weg.

Openingstijden voorverkoop
Maandag t/m donderdag 9.00- 16.30 uur
Vrijdag 9.00-15.30 uur
Zaterdag 9.00- 12.30 uur

Openingstijden verkoopdagen
29 december 8.00 - 19.00 uur
30 december 8.00 - 19.00 uur
31 december 8.00 - 18.00 uur

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Golden Flame

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Golden Flame Vuurwerk: maak ook dit jaar kans op € 1000

In omstreken is Golden Flame bekend om de verkoop van openhaardhout, paraffine haardblokken en overige brandstoffen. Na vele jaren in Vinkeveen het bedrijf gevoerd te hebben is het bedrijf sinds augustus 2008 gesitueerd op het nieuwe bedrijventerrein aan de Genieweg 26 in Mijdrecht. Sinds 2 jaar verkopen we prachtig consumentenvuurwerk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: