Expositie van Andre Klompmakers in Mijdrecht


Geplaatst op: 22 december 2011

In de maand januari 2012 is er in de bibliotheek te Mijdrecht een expositie van werk van Andre Klompmakers. Als lid van Atelier de Kromme Mijdrecht heeft hij zijn passie schilderen (acrylverf) onder professionele begeleiding verder ontwikkeld.

Zocht hij voorheen naar het modelleren van de mens in de sport of ballet of naar het dier zoals koeien, nu vormen impressies van een stad, een landschap alsook een stilleven zijn inspiratie bron. Dit resulteerde in abstracties in een kleurrijk palet. Recentelijk werden stillevens met een ingeperkt perspectief en een ingetogen kleurpalet neergezet dat tot meer spanning in zijn werk resulteerde.(zie website: andre-klompmakers.exposeert.com)
Op dit moment wordt met meer aardse kleuren en door toevoeging van zand en kleine materialen nog meer textuur en kracht in zijn werk gecreëerd.

Tel. 06-10108407 email:klompma1@freeler.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie van Andre Klompmakers in Mijdrecht

In de maand januari 2012 is er in de bibliotheek te Mijdrecht een expositie van werk van Andre Klompmakers. Als lid van Atelier de Kromme Mijdrecht heeft hij zijn passie schilderen (acrylverf) onder professionele begeleiding verder ontwikkeld. Zocht hij voorheen naar het modelleren van de mens in de sport of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: