VLC

Loïs de Haan redt voetbalkantine CSW


Geplaatst op: 21 december 2011

Afgelopen maandag zag Loïs de Haan tijdens het buitenspelen op de Willespoort rook uit de voetbalkantine komen. Hierop reageerde zij meteen door het te vertellen aan Juf Carolien, die vervolgens direct 112 heeft gebeld. De brandweer werd gealarmeerd en hoefde alleen maar de weg over te steken om de brand in het clubgebouw te blussen. De brand woedde bij de snoephoek en door het kordate optreden van Loïs, Juf Carolien en de vrijwillige brandweer van Wilnis werd erger voorkomen.

De brandschade is beperkt tot de snoephoek en plafond, de keuken en de rest van het clubgebouw moet wel worden schoon gemaakt, maar heeft geen verdere schade opgelopen. Het ruikt er nog wel naar brand en door verschillende vrijwilligers zal alles deze week weer worden schoongemaakt. Het bestuur van CSW vond dat zij dit niet zomaar voorbij mochten laten gaan en dat zij Loïs hier zeker voor moesten bedanken.

Dit is de volgende dag dan ook direct gedaan. Een afgevaardigde van de sponsorcommissie heeft Loïs opgezocht op school met een groot cadeau en snoepjes voor alle kleuters van de Willespoort. Juf Carolien was niet aanwezig, maar voor haar en de leerkrachten zijn er chocolaatjes achtergelaten. Het bestuur van CSW wil Loïs, Juf Carolien en de vrijwillige brandweer van Wilnis bedanken dat zij ervoor hebben kunnen zorgen dat alle voetballertjes van Wilnis en hun familie na de kerstvakantie weer gebruik kunnen maken van het CSW-clubgebouw.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Loïs de Haan redt voetbalkantine CSW

Afgelopen maandag zag Loïs de Haan tijdens het buitenspelen op de Willespoort rook uit de voetbalkantine komen. Hierop reageerde zij meteen door het te vertellen aan Juf Carolien, die vervolgens direct 112 heeft gebeld. De brandweer werd gealarmeerd en hoefde alleen maar de weg over te steken om de brand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: